Görüş Bildir
Haberler
Jennifer Lopez'in Antrenörü Ünlü Yıldızı Nasıl Formda Tuttuğunu Açıkladı! İşte JLO'nun Sırrı...

Jennifer Lopez'in Antrenörü Ünlü Yıldızı Nasıl Formda Tuttuğunu Açıkladı! İşte JLO'nun Sırrı...

GNS
15.11.2021 - 22:55

Yaşına rağmen hala efsanevi sahne performansları ve fiziğiyle görenleri kendine hayran bırakan şarkıcı Jennifer Lopez'i çalıştıran antrenör ünlü yıldızı nasıl formda tuttuklarını açıkladı. Son günlerde Ben Affleck'le yaşadığı aşkıyla sık sık gündeme gelen şarkıcının  fiziğini korumak için antrenmanlarını nasıl yaptığı belli oldu. 52 yaşında olmasına karşılık gençlere taş çıkartacak bir fiziğe sahip olan Jennifer Lopez'in sırrı ortaya çıktı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ben Affleck ile 17 sene sonra tekrar bir araya gelen Jennifer Lopez gündemden düşmüyor. Bu sefer de antrenörünün beraber çalıştıkları rutini açıklamasıyla birlikte koruduğu fiziğinin sırrının ortaya çıkmasıyla konuşuluyor. İşte detaylar...

Fiziğiyle Hayran Bırakıyor

Fiziğiyle Hayran Bırakıyor

Sahne performansı ve paylaşımlarıyla herkesi kendisine hayran bırakana Jennifer Lopez’in antrenörü ünlü yıldızın formunun sırrını açıkladı. 52 yaşında olmasına rağmen birçok genç yıldıza taş çıkartan güzel şarkıcı, fit fiziğiyle dudak uçuklatıyor. Jennifer Lopez'in antrenörü David Kirsch, Vogue ile yaptığı yeni bir röportajda Lopez'in son derece yoğun ve yüksek enerjili fitness planını anlattı.

Vogue'a Anlattı

Vogue'a Anlattı

Jennifer Lopez’in antrenörü David Kirsch, 10 Kasım’da Vogue’a verdiği röportajda 52 yaşındaki şarkıcının fitness planından bahsederken yakaladıkları başarılı antrenör-müşteri ilişkisine değindi.

Kirsch, her müşterinin bireysel fiziksel, zihinsel ve ruhsal ihtiyaçlarının sezgisel olarak anlaşılması gerektiğinden bahsetti. J.Lo’nun durumuna göre çok, çok yoğun bir egzersiz planı oluşturduğunu söyledi:

“Jennifer ve ben geniş bir duruşla yürüyüş ve çömelme gibi yoğun hareketler yapıyoruz. İç uyluklarınız ve poponuz için harika bir plan. Antrenmanlarına biraz kardiyo, plyometrics, tam vücut ve alt vücudu karıştırıyoruz. Çok, çok yoğun ve bunu çok ciddiye alıyor, bu da benim gibi biri için heyecan verici.”

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın