Görüş Bildir
Haberler
İzlediğin Korku Filmlerini Seç En Büyük Korkunu Söyleyelim!

İzlediğin Korku Filmlerini Seç En Büyük Korkunu Söyleyelim!

Easterling
04.05.2023 - 18:58

İzlediğin korku filmleri senin en derin korkunu gün yüzüne çıkaracak. 

Hazırsan başlayalım! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senden bu listedeki izlediğin bütün korku filmlerini seçmeni istiyoruz!

Hepsini seçtiysen "Devam" butonuna tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ölüm korkusu!

Seçtiğin korku filmlerine göre senin bu hayattaki en büyük korkun ölüm. Çünkü sen hayatını seviyorsun ve sonrasını öğrenmek istemiyorsun. Dolayısıyla yaşama içgüdün de oldukça gelişmiş. Çok zor şartlar altında bile hayatta kalmanın bir yolunu bulursun sen.

Klostrofobi!

Seçtiğin korku filmlerine göre senin bu hayattaki en büyük korkun kapalı alanda kalmak. Genelde utangaç bir insansın ve küçük, boğucu alanlara hapsedilmekten nefret ediyorsun. Çok kısa bir süreliğine bile olsa kapalı bir alanda tek başına kalamıyorsun.

Karanlık!

Seçtiğin korku filmlerine göre senin bu hayattaki en büyük korkun karanlık. Oldukça yalnız bir insansın sen ve gece geldiğinde o güvenli örtülerin altında derinlerde kalıyorsun... Karanlık seni kendi içine çekiyormuş gibi hissediyorsun. Bu yüzden karanlık bir ortamda kalmaya tahammülün yok.

Örümcekler!

Seçtiğin korku filmlerine göre senin bu hayattaki en büyük korkun örümcekler. Tavan arasında, bodrumda ve merdivenlerin altında gördüğün büyük ya da küçük sekiz bacaklı örümceklerin hepsinden kesinlikle nefret ediyorsun. Bu korku öyle bir korku ki bazen hiç örümcek yokken bile sen örümcek varmış gibi tetikte oluyorsun.

Boğulma korkusu!

Seçtiğin korku filmlerine göre senin bu hayattaki en büyük korkun boğulmak. Bazı geceler ter içinde uyanıyorsun. Su seni dibe çekiyor ve çığlıklarını duyacak kimse yok gibi hissediyorsun. Bu çaresizlik işte senin en büyük korkun.

Nefessiz kalmak!

Seçtiğin korku filmlerine göre senin bu hayattaki en büyük korkun nefessiz kalmak. Zaman zaman nefes alamıyormuşsun gibi hissediyorsun ve bu durumdan nefret ediyorsun. Ne zaman bir battaniyenin ya da başka bir şeyin altına hapsolsan, tamamen boğuluyor gibi geliyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
159
40
16
10
7
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın