Görüş Bildir
Haberler
İYİ Parti: 'Yüz Bin İmzayı Geçtik'

etiket İYİ Parti: 'Yüz Bin İmzayı Geçtik'

YSK'nın 100 bin imza ile cumhurbaşkanlığına aday olacaklar için belirlediği takvimde ilk gün tamamlandı. İYİ Parti 100 bin imzayı geçtiklerini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener, imza kampanyasına seçim bölgesi olan Üsküdar İlçe Seçim Kurulu’nda imza vererek başlattı.

‘Cumhurbaşkanı Meral Akşener’ sloganları atıldı

‘Cumhurbaşkanı Meral Akşener’ sloganları atıldı

Meral Akşener’i desteklemek ve imza vermek için yüzlerce vatandaş sabah saatlerinden itibaren İlçe Seçim Kurulu’nun önünde toplandı. Türk bayrakları ve parti bayraklarıyla Akşener’in gelmesini bekleyen partililer, ‘Cumhurbaşkanı Meral Akşener’ şeklinde sloganlar attı.

"Sadece milletimize güvenmemiz bize yeter"

"Sadece milletimize güvenmemiz bize yeter"

İmza attıktan sonra dışarıda bekleyen partililere konuşan Akşener, “Biz milletimize güvenerek yola çıktık. 100 bin imza dedik. Bu 100 bin imza için tek güvendiğimiz yer milletimizin iradesi ve bugün itibarıyla görülüyor ki bu 100 bin imza tercihimiz son derece doğru. Başka hiç bir yere güvenmeden, sadece milletimize güvenmemiz bize yeter. Allah milletimize ve hepimize hayırlı eylesin. Şimdi YSK’nın içindeyiz. O nedenle bunun dışında bir şey söylemek istemiyorum. Söyleyecek çok söz var. Allah’ın izniyle inşallah bu ülkede ali kıran baş kesen sistem sizlerin iradesiyle değişecek. Şunu söylemek zorundayım. Buradan sayın Erdoğan’a sizin adınıza, milletimiz adına bir soru sormak istiyorum, o da şu, ‘Kıbrıs’la ilgili yaptığın yanlış politikalar sonucunda Kıbrıs’ı verdin mi?’ Buna müsaade etmeyeceğiz. Ayağınızı denk alın’ diye konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, adaylık için gerekli olan 100 bin imzanın üzerine çıkıldığını aktardı.

İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray da ilk günden 100 bin imzanın üzerine çıkıldığını söyledi.

İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray da ilk günden 100 bin imzanın üzerine çıkıldığını söyledi.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
939
392
98
49
39
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Summer Scott

İlk defa Ülke'nin geleceği için bu kadar ümit ve umut dolu bir seçim olucak.En büyük sebebi bu cesur ve ışıl ışıl parlayan bir kariyerle Meral Akşenerdir.Bu ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

İlk önce bataklığı kurutalim ondan sonra sira sıra sivri sineklere gelir. Sonrasinda umut tohumları ekmeye başlarız yarınlar için.

NEMECHEK

Kim olursa olsun; bir kadının başkan adayı olması bile büyük bir zaferdir.. Atatürk'ü unutturmaya çalışanlara bir tokat gibi.. Artık cin şişeden çıktı..

Viyol10sel

Vizontele'de belediye reisi konuşma yaparken "Artık her evde bir sinema olacak ve bilet almaya lüzum kalmayacak" dediğinde sinemacının saf saf kalması gibi k... Devamını Gör