Görüş Bildir
Haberler
İstiyorum! En İlginç 5 Geek Ürünü !

İstiyorum! En İlginç 5 Geek Ürünü !

Geekstra
26.04.2014 - 19:22 Son Güncelleme: 26.04.2014 - 23:03

Geekler için bu ürünler ağız

İnternet aleminde gezinirken insan bin bir türlü garip şeyle karşılaşıyor ama bu garip şeyler geek ürünü olduğunda ağızımızın suyu akıyor ve cüzdanımıza uzanan ellerimizi durdurmak için irademizle güreşmek durumunda kalıyoruz.

Geeklerin ağzını sulandıran 5 acayip ürünü aşağıda listeledik.

Öyleyse başlayalım.

Kaynak: http://geekstra.com/hobi/istiyorum-bu...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1- Zombi Paintball Maskeleri

1- Zombi Paintball Maskeleri

Paintball’da iyi nişan alabilmek kadar düşmanlarınızı şaşırtabilmek de önemlidir. Hele hele mezardan bir zombi olarak geri dönüyorsanız rakipleri şaşırtma olayını çözdüğünüz anlamına gelir.

Nether Designs tarafından üretilen bu Zombi Paintball maskeleri gerçekte Ebay'de satılmakta olan bir ürün. Aslında tam anlamıyla bir paintball maskesi sayılmayabilir çünkü yalnızca paintball maskesi üzerine giydirilebilen bir lateks maskeden ibaret.

Eğer bir paintball maskeniz yoksa belki de cadılar bayramı kostümü olarak kullanılabilir. Zaten işlevselliği kimin umurunda ki!

2- Ev Yapımı Iron Throne Bean Bag Koltuk

2- Ev Yapımı Iron Throne Bean Bag Koltuk

Daha ne diyeyim! Evinizde artık cool bir Iron Throne’unuz olabilir. Hem de oranıza buranıza batmayacak cinsten!

Bu koltuk Nerd by Night rumuzlu Isabell Kiko tararından yapılmış hatta kendisi koltuğu nasıl yaptığını malzeme ve talimatlarıyla birlikte bloğunda anlatmış. Hemen bir rulo kumaş ve iki çuval kuru bakla ile kendi Iron Throne’unuzu yapın!

Bana katılanlarınız olacaktır. Aslında tüm Star Wars filmlerinin ana karakteri R2D2. O olmasa Star Wars serisi de olmazdı gibi geliyor. Pilotluktan, çilingirliğe holografik mesaj kuryeliğine kadar bu droidin yapmadığı şey yok.

Peki R2D2’nun aynı zamanda mükemmel bir ölçü seti olduğunu biliyor muydunuz?

ThinkGeek’te satılmakta olan ve gerçekten her parçasının bir ölçüm kabı olduğu bu set R2’nun mutfakta bile hayatınızı kurtarabileceğinin kanıtı.

Tamam bu Örümcek Adam’ın gerçek örümcek ağı atarı değil.

Laser Gadgets'den Patrick Priebe tarafından yapılan bu cihaz ağ yerine ok vari bir çubuğa bağlı ip atıyor ama mekanizmanın yine de çok cool olduğunu inkar edemeyeceğim.

Küre şeklinde yerde yuvarlanıp sonrasında bir taraflarından ayak çıkartarak yürümeye başlayan robot konsepti sanırım bir milyon bilim kurgu filminde kullanılmış bir konsepttir.

Norveç’li bir mühendis olan _Kare “Zenta” Halvorsen_ tarafından yapılan ve MorpHex bowling topuna dönüşen bir Transformers’ı andırıyor.

Bu içerik geekstra.com'dan alınmıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın