Görüş Bildir
Haberler
İstiklal Caddesi'ndeki Patlamaya Siyasilerden Gelen Tepkiler

İstiklal Caddesi'ndeki Patlamaya Siyasilerden Gelen Tepkiler

İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama ile ilgili siyasilerden de tepkiler gecikmedi. İşte siyasilerin İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamaya ilişkin tepkileri: 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan:

İstiklal Caddesi’nden meydana gelen bombalı saldırıda vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yararlılarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemize, milletimize, İstanbul’umuza geçmiş olsun.

Devletimizin ilgili birimleri bu kalleş saldırının faillerini ve arkasındaki mahfilleri ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

Milletimiz bu saldırının faillerinin tüm unsurlarıyla ortaya çıkartılarak hak ettikleri şekilde cezalandırılacağından emin olsun.

Kemal Kılıçdaroğlu:

Kemal Kılıçdaroğlu:

'Biz bu ülkede barış içinde yaşamak istiyoruz. Görüşlerimiz farklı olabilir, ne olursak olalım bu ülkede bayrağımızın altında, vatanımızda özgürce yaşamak istiyoruz. Her türlü teröre karşı gönül birliği yapmak zorundayız. Her türlü teröre karşı ortak ses çıkarmak zorundayız ve terörü lanetlemek zorundayız. Terör nereden, kimden gelirse gelsin, kaynağı ne olursa olsun teröre karşı bu ülkede yaşayan 85 milyonun aynı şeyi seslendirmesi lazım. Terörü, terörü yapanları, onlara destek verenleri lanetlemesi lazım. Bunu yaptığımız zaman gönül birliğimiz olur, kucaklaşmamız daha güzel olur.'

Ekrem İmamoğlu:

Ekrem İmamoğlu:

İstiklal Caddesi’ndeki patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. Olay yerindeki ekiplerin yönlendirmesine katiyen uyunuz ve resmî açıklamalar dışındaki yanıltıcı paylaşımlara itibar etmeyiniz.

Meral Akşener:

Meral Akşener:

İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun…

Volodimir Zelenski

Volodimir Zelenski

İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada çok sayıda can kaybı ve yaralı olduğu haberini derin üzüntüyle öğrendim. Hayatını kaybedenlerin yakınlarına taziyelerimi sunuyorum ve yaralananlara acil şifalar diliyorum. Dost Türk halkının acısı bizim acımızdır. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Selahattin Demirtaş

Selahattin Demirtaş

Ahmet Davutoğlu:

Ahmet Davutoğlu:

Başımız Sağ Olsun. İstanbul İstiklal Caddesi'nde yaşanan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz.

Ali Babacan

Ali Babacan

İstanbul’da İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Çok üzgünüm. Can kaybının artmamasını umut ediyorum.

Temel Karamollaoğlu:

Temel Karamollaoğlu:

İstiklal Caddesi’nde bir patlama meydana geldiğini ve can kayıplarının olduğunu üzüntüyle öğrendim. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Gelişmeleri endişeyle takip ediyoruz. Başımız sağ olsun…

Ümit Özdağ:

Ümit Özdağ:

#Taksim'deki #İstiklalCaddesi'nde meydana gelen #patlama sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Patlama sebebiyle Anadolu yakasındaki programımı iptal ederek, olayın olduğu bölgeye doğru yola çıktım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özgür Karabat:

Özgür Karabat:

Maalesef İstanbul Taksim'de #İstiklalCaddesi'nde bir patlama meydana gelmiştir. Gelişmeleri dikkatle takip ediyoruz. Lütfen asılsız haber ve paylaşımlara itibar etmeyiniz. Yaralanan yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, can kaybı yaşanmamasını temenni ediyoruz.

Ümit Dikbayır:

Ümit Dikbayır:

İstanbul'da #İstiklalCaddesi'nde gerçekleştirilen terör eyleminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Memleketimizin huzurunu bozmaya yeltenen her kim olursa olsun, asla müsaade etmeyeceğiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
10
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
selin_nothanks

Şurada HDP'lileri görmek midemi bulandırıyor. Başımızdakinden farklı değil. Kimse birlik beraberlik barış falan demesin bana, terör örgütleriyle zamanında il... Devamını Gör