Görüş Bildir
Haberler
İşte Bunlar Hep Zekâdan! Tırnaklarını Yiyen İnsanların Sahip Olduğu 15 Benzersiz Özellik

etiket İşte Bunlar Hep Zekâdan! Tırnaklarını Yiyen İnsanların Sahip Olduğu 15 Benzersiz Özellik

cakyz
14.09.2016 - 10:42

Siz onlara 'tırnaklarını yiyor' deyip geçiyorsunuz belki ama, aslında onlar hakkında bilmeniz gerekenler yalnızca bununla sınırlı değil. İşte tırnaklarıyla çok yakın münasebet halinde olan insanların 15 benzersiz özelliği:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tırnaklarını yiyen insanlar mükemmeliyetçidirler. Onların istediği yalnızca hayatta istedikleri her şeyin yerli yerinde olmasıdır.

1. Tırnaklarını yiyen insanlar mükemmeliyetçidirler. Onların istediği yalnızca hayatta istedikleri her şeyin yerli yerinde olmasıdır.

2. Onların bu alışkanlığı, adeta dünyanın korkunç ve acımasız durumuna yönelttikleri bir tepki gibidir. Başka insanların dışarıya yansıttığı bu tepkiyi, onlar kendilerine yansıtırlar.

3. Çoğu ayrıntılı düşünen, zeki insanlardır. Bir problem üzerinde düşünürken farkında olmaksızın ellerini ağızlarına götürürler.

4. Bu kişilerin büyük çoğunluğunu, hayatıyla ne yapacağı konusunda haklı bir endişe duyan genç insanlar oluşturur.

5. Onların büyük çoğunluğu bu alışkanlıklarıyla da, tırnaklarıyla da barışıktırlar. Onların barışamadıkları şey kötücül ve korku dolu olan dünyadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pek çok yerde, takıntılı insanlar arasından çıktığı ifade edilen bu kişiler, azim ve başarılarının yakıtı olarak bu takıntılı yapılarını kullanırlar.

7. Büyük çoğunluğu sorumluluk alan, fedakâr kişilerdir. Onlar hiçbir zaman yalnızca kendi iyiliklerini düşünmezler.

8. Doğal ve oldukları gibidirler. Kimseye kendilerini farklı göstermeye çalışmaz, stres yaşadıklarında bunu dışarıya belli etmekten kaçınmazlar.

9. İçlerini yiyen yoğun duyguların acısını kendi bedenlerinden çıkarmaları belki de doğru değildir; ancak onlar, bir karıncaya bile zarar veremeyecek yapıda oldukları için başka seçenekleri yoktur.

10. Kendileri hakkında kimin ne söylediğini, kimin onlardan ne kadar iğrendiğini hiç kafaya takmazlar. Bilirler ki hayatlarını düzene koyduklarında bu alışkanlıklarından vazgeçmeleri kolay olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Onlar için bir bakıma rahatlamanın ve stres atmanın yoludur tırnak yemek. Her seferinde kendilerini daha iyi ve rahatlamış hissederler.

12. Kimi zaman başkalarına duydukları öfkeyi ifade etmekte güçlük çekerler. Ancak bunun sebebi kimseyi kırmak istememeleri, bunun yerine acısını kendilerinden çıkarmalarıdır.

13. "Acı" diyoruz, çünkü gerçekten de bu kişilerin kendilerine yönelttikleri duygular kimi zaman fiziksel acıya yol açabilecek boyutlara ulaşmaktadır.

14. Onlar, bu dünyaya ait olamayacak kadar hassas insanlardır. Yaşananları, kalp kıran olay ve insanları asla unutamazlar.

15. Fakat onlar, düzgün bir kişiliğe sahip, erdemli ve merhametli insanlar oldukları için, bu alışkanlıkları ancak kadı kızındaki kusur kadar küçük bir ayrıntıyı teşkil etmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio IQ'yu Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1340
382
268
126
73
71
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?