Görüş Bildir
Haberler
İstanbul Valisi Yerlikaya'dan Motokurye Çağrısı: 'İş Yerlerini 112'ye Bildirin'

İstanbul Valisi Yerlikaya'dan Motokurye Çağrısı: 'İş Yerlerini 112'ye Bildirin'

Ulaş
24.01.2022 - 17:46

İstanbul'da yasağa rağmen motokuryeler 'Çalışmak zorundayız,' diyerek hizmete devam ediyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yasağa rağmen kurye çalıştıranların bildirilmesini istedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul’da yoğun kar yağışı sürerken, trafik seyir ve can güvenliğini sağlamak için önlemler alındı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kentteki yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bir sonraki duyuruya kadar motokuryelik yapılmayacağını, motosiklet ve elektrikli scooterların kullanılmayacağını bildirdi.

Beşiktaş’ta ve Nişantaşı’nda kar yasağına aldırış etmeyen motokuryeler ve motosiklet sürücüleri ise yemek siparişi teslim etmeye ve yolculuk yapmaya devam etti.

Köpek gezdiriciliği yapan ismini vermek istemeyen motosiklet sürücüsü, “Çalışıyorum dışarı çıkmak zorundayım. Sabah saat 07:30’dan beri dışarıdayım ama yavaş yavaş kullanıyorum” diye konuştu.

Nişantaşı’nda motokuryelik yapan bir başka sürücü ise çalışmak zorunda olduğuna dikkat çekerek, “Tehlikeli ama yürümek zor oluyor çünkü mesafeler uzak. Yemek siparişi olduğu için mecburuz. Çalışmak zorundayız” şeklinde konuştu.

Beşiktaş’ta suculuk yapan bir diğer sürücü, “Üç beş kuruş para kazanmak için çıktım, cezalar da fazla ama mecburuz” dedi

Vali çağrıda bulundu!

Vali çağrıda bulundu!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yoğun kar yağışına rağmen motokuryeleri çalıştıran işyerlerine ilişkin, “Kıymetli İstanbullular, az sayıdaki işletme sadece motokuryelerin değil hemşerilerimizin de canını hiçe sayıyor. Yasağa rağmen motokurye çalıştıran iş yerlerini lütfen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirin; gereken cezai işlemleri uygulayalım” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
6
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Sayın valimize sorum: İnsanlar bunu AÇ KALMAMAK için yapıyor. İnsanlar kendi canlarını AÇ KALMAMAK için tehlikeye atıyor. Böyle bir korkutma operasyonu ile ... Devamını Gör

Muhteşem Ejder

hem yasakla Hem para verme Ne güzel dünya abi