Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'un İncisi Kadıköy'de Tiryakisi Olacağınız 17 Muhteşem Lezzet Durağı

İstanbul'un İncisi Kadıköy'de Tiryakisi Olacağınız 17 Muhteşem Lezzet Durağı

theolonius
18.04.2016 - 17:18

Kadıköy, İstanbul'un modası geçmeyen, her daim kalabalık ve en sevilen yerlerinden. Hal böyle olunca birçok yemek yerini bünyesinde barındırıyor. 

İşte bu lezzet duraklarından en iyi 17 tanesini sizler için derledik. Şimdiden afiyet olsun. 😊😊

17. Çiya Sofrası

17. Çiya Sofrası

Çiya sofrası, başta Antep mutfağı olmak üzere güneydoğu mutfağını İstanbul'da en iyi temsil eden yerlerden. Borani ve mumbar yemek istiyorsanız ilk tercihiniz olmalı. Yemekleri, kebapları çok lezzetli. Turistlerin uğrak yerlerinden ve yapılan bütün övgüleri hak ediyor. Tek eksisi fiyatlar biraz abartılı.

Adres: Caferağa Mah. Güneşlibahçe Sok. No:43 Kadıköy / İstanbul

16. Ekspres İnegöl Köftecisi

16. Ekspres İnegöl Köftecisi

Eğer yer bulabilirseniz, oturmanız, sipariş vermeniz ve de köftenizin gelmesi arasındaki süre 5 dakikayı geçmez. Öncelikle masada taze ekmek sizi karşılar. Sipariş verdiğiniz gibi masaya acı sos getirilir ki bu direk gel ekmeği sosa ban hamlesidir. Köfteler, patates kızartması ve biber turşusu eşliğinde gelir. Porsiyonda 10 adet köfte vardır ve yeterlidir.

Adres:  Caferağa Mahallesi, Muvakkithane Caddesi, No 13/A, Kadıköy, İstanbul

15. Dürümcü Emmi

15. Dürümcü Emmi

Özellikle gece acıkanların uğrak yeri durumundadır. Beyran çorbası en çok tercih edilen yemeği. Dürümleri, katmeri ve künefesi de ortalama üstü. İçli köfte ve lahmacunun tadı Gaziantep'i aratmıyor.  Akşam ve geceleri çok kalabalık olur, oturacak yer bile zor bulunur.  

Adres: Hasanpaşa Mahallesi, Mahmut Baba Sokak, No9, Kadıköy, İstanbul

14. Seven Kebap

14. Seven Kebap
www.zomato.com

Önden gelen pide ve tereyağı, mevsim salata ve acılı ezme servisi bile karın doyurmaya yetecek boyutta ve lezzettedir. Fiyatları da ortalamaya göre uygundur. Sade, yalın ve sıradan görünümlü mekanda yiyeceğiniz dürüm ve beytinin lezzetini unutamayacaksınız. 

Adres: Osmanağa Mahallesi, Leylak Sokak, No 6/A, Kadıköy, İstanbul

13. Ciğerci Hulusi

13. Ciğerci Hulusi

Gitmediyseniz  çok büyük kaybınızın olduğunu söyleyebiliriz. Lezzeti ve ciğerin yanındaki meze ikramıyla ödediğiniz bütün paranın hakkını size fazlasıyla vereceğinden emin olabilirsiniz. Adından da anlaşılacağı üzere ciğerde 1 numaradır. Hatta ciğer sevmeyen ve nefret eden biriyseniz bile bunu bir deneyin deriz.

Adres: Caferağa Mahallesi, Mühürdar Caddesi, Misbah Muayyeş Sokak, No 6, Kadıköy, İstanbul

12. Halil Lahmacun

12. Halil Lahmacun
www.zomato.com

Balık çarşısının yani hareketin tam ortasında, Kadıköy ve lahmacun denince akla ilk gelen yer. Lahmacunları gevrek , yağı az, bol malzemeli, büyük, doyurucu ve çok lezzetli. Fiyatı biraz ortalamanın üstünde, mekan ise küçük. Lahmacunu meşhur olduğu için mekan sürekli kalabalıktır.

Adres: Caferağa Mahallesi, Güneşlibahçe Sokak, No 26, Kadıköy, İstanbul

11. Beppe Pizzeria

11. Beppe Pizzeria
www.zomato.com

Oldukça hafif ve lezzetli pizzalarının yanında Enginar kalbi ve bezelyeli pizzası vejetaryenler için ideal bir seçenektir. Ayrıca lazanyaları da enfestir. Güleryüzlü ve ilgili çalışanları, uzun pizza menüsü ile farklı seçenekler sunuyor ve mekandan memnun olarak kalkmanızı sağlıyor.

Adres: Caferağa Mahallesi, ModaCaddesi, Ferit Tek Sokak, No 60/B, Kadıköy, İstanbul

10. Köyüm Pide

10. Köyüm Pide
www.zomato.com

Fiyatlar uygun. Ürün çeşitliliği çok iyi. Açık ayranı harikadr. Daha ne olsun? Özellikle kuşbaşılı-kaşarlı pidesi çok iyidir. Ama mantının da hakkını yememek lazım gerçekten çok lezzetli ve doyurucudur. Pide yemek istiyorsanız yarım saat beklemeyi göze alacaksanız. Çünkü her zaman çok kalabalık ve servis de buna bağlı olarak yavaşlayabiliyor.

Adres: Caferağa Mahallesi, ModaCaddesi, No 166/C, Kadıköy, İstanbul

9. Borsam Taşfırın

9. Borsam Taşfırın
www.zomato.com

İncecik hamuru ve çıtır çıtır lahmacunuyla en gözdelerdendir. Yol üstünde, salaş bir mekandır. Ayaküstü atıştırmalık olarak kullanılır. Dışarıda bulunan taburelerde hızlı bir şekilde servis edilen lezzetli lahmacunlarınızı yiyebilirsiniz.

Adres: Caferağa Mahallesi, Güneşli Bahçe Sokak, No 22, Kadıköy, İstanbul

8. Pizza Bar

8. Pizza Bar

Pizzaları dilim olarak servis ediyorlar. İki dilimden sonra doyabilirsiniz. Çünkü dilimleri çok büyük. Pizzalar yıllarca İtalya’da çalışmış olan şefin ellerinden çıkıyor. Rainbow Pizza, Quatro Formaggi, Popeye gibi her yerde bulunmayacak pizza türleri mevcut.

Adres: Caferağa Mahallesi, ModaCaddesi, No 54, Kadıköy, İstanbul

7. Kebapçı İskender

7. Kebapçı İskender
www.zomato.com

İstanbul'da canınız İskender yemek istediğinde tercih edilecek ilk mekanlardan biridir. Biraz pahalı olabilir ama lezzeti diğer iskender zincirleriyle kıyaslandığında ödediğiniz paraya değeceğini göreceksiniz. Çalışanları çok ilgili, servis gayet hızlı ve yiyecekler çok lezzetlidir. 

Adres:  Caferağa Mahallesi, Neşet Ömer Sokak, No 3/A, Kadıköy, İstanbul

6. Mercan Kokoreç

Midye tava ve kokoreç denince akla gelen ilk yerlerden. Hala tadından ödün vermeyen ve diğer midye tava veya kokoreççiler gibi garip baharatlarla midenizi yormayan nadir mekanlardandır. Kadıköy'de özellikle midye tava için önerilir.

Adres: Caferağa Mahallesi, Yasa Caddesi, No 15, Kadıköy, İstanbul

5. Laz İstanbul

5. Laz İstanbul
www.zomato.com

İstanbuldaki en iyi Karadeniz lokantalarından. Kara lahana çorbasına kadar bulabileceğiniz zengin bir menüye sahip. Turşu kavurması ve lahana sarması harikadır. Porsiyonları gayet doyurucudur. Servisi ve güleryüzlü personeliyle, harika lezzetli kuru fasulye pilavıyla yüzünüzü güldürecektir.

Adres: Osmanağa Mahallesi, Halitağa Caddesi, Vahap Bey Sokak, No 14/A, Kadıköy, İstanbul

4. Kadı Nimet Restaurant

4. Kadı Nimet Restaurant

Kalabalıktan yer bulabilirseniz Kadıköy'ün en iyi balıkçılarından birinde yemek yiyeceksiniz demektir. Özellikle istavriti muhteşemdir. Terası ve manzarası güzeldir. Mezelerden patlıcan salatası, fava, levrek dolma, peynir ezmesi ve portakallı enginarı çok sevilir. 

Adres: Caferağa, Serasker Cad./tarihi Balıkçılar Çarşısı 10/A, Kadıköy/İstanbul

3. Kilisli Fiko

3. Kilisli Fiko
www.zomato.com

Haydarpaşa Garı karşısında otantik bir kulübe. 24 saat açık olan küçücük bu dükkandan beklenmedik büyüklükte lezzetler ortaya çıkıyor. Yuvarlama çorbası ve sıcacık çıtır ekmeğin içinde servis edilen karışık kebap en sevilen yemeklerden. Sadece cuma ve cumartesi günleri olan çiğköftesi harika. Bu sebeple geç saatlere kalamayabiliyor.

Adres: Haydarpaşa Mahallesi, Orgeneral Şahap Gürler Caddesi, No 1, Kadıköy, İstanbul

2. Törek Mantı & Çiğbörek

2. Törek Mantı & Çiğbörek

Kadıköy'de hatrı sayılır mantıcılar arasındadır. Başta çiğ böreği olmak üzere hem klasik mantısı hem de fırınlanmış mantısı gayet lezzetlidir. Samimi bir işletme olması müşteri devamlılığı için en olumlu özelliklerden. Gittiğinizde memnun kalacağınızdan eminiz.

Adres: Caferağa Mahallesi, Dr. Esat Işık Caddesi, No 21/F, Kadıköy, İstanbul

1. Kev Cafe

1. Kev Cafe

Dünya mutfağından birbirinden farklı lezzetleri gerçekten başarılı bir şekilde sunuyorlar. Tepsi mantı denenmesi gereken lezzetlerden. Ev yapımı limonataya ise söylenecek kelime yok. Zengin menüsü, güzel ve yaratıcı sunumları ve lezzetli yemekleriyle Kadıköy'e yeni bir soluk getirdi Kev Cafe. Tabii bir de beyaz çikolatalı profiterolu denemeden kalkmayın.

Adres: Caferağa Mahallesi, Bademaltı Sokak, No 36/A, Kadıköy, İstanbul

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
238
82
70
14
13
11
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?