Görüş Bildir
Haberler
İstanbul İçin Uyarı: Sibirya Soğukları Geliyor! Kar Yağışı İçin Gün Verildi, Ne Zaman Kar Yağacak?

İstanbul İçin Uyarı: Sibirya Soğukları Geliyor! Kar Yağışı İçin Gün Verildi, Ne Zaman Kar Yağacak?

Ocak ayı itibariyle tüm kentlerde düşen hava sıcaklıkları vatandaşları olumsuz etkiledi. Birden bire düşen hava sıcaklığı, yurdun tüm kesimlerinde etkili oldu. Bazı illerde kar yağışı olurken İstanbul'da henüz lapa lapa kar yağışı gözlemlenmedi. Ancak son dakika uyarısına göre İstanbul'da sibirya soğuklarının geleceği yönünde vatandaşlar meteoroloji tarafından uyarıldı. İstanbul'da da bugün karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. İşte 18 Ocak hava durumu raporu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İBB AKOM’un paylaştığı verilere göre, İstanbul’da bugünden itibaren kuzeyden gelen rüzgar kuvvetlenerek, saate 40-65 km hızında esecek. Beraberinde sıcaklıkların da tekrardan kar değerlerine gerileyeceği tahmin ediliyor. Bu durumda olabildiğince evden dışarı çıkmamakta fayda var.

İstanbul Genelinde Kar Yağışı Etkili Olacak!

İstanbul Genelinde Kar Yağışı Etkili Olacak!

Sabah saatlerinden itibaren şehir merkezi dışında kalan yüksek kesimlerde: Çatalca, Arnavutköy, Sarıyer, Beykoz, Şile, Aydos gibi bölgelerde karla karışık yağmur yağışları yaşanacak. Yağışların, akşam saatlerinden sonra il genelinde etkili olması bekleniyor.

Sibirya Soğukları Geliyor

Sibirya Soğukları Geliyor

Çarşamba akşam saatlerine kadar bölgede etkili olması beklenen Sibirya kökenli soğuk hava dalgası nedeniyle sıcaklıkların yer yer 0°C ve altına gerileyebileceği tahmin ediliyor. AKOM, eksiye düşen sıcaklıklar nedeniyle buzlanma ve don olaylarının yaşanabileceği beklentisi paylaştı.

Soğuk Hava Etkisini Sürdürecek

Soğuk Hava Etkisini Sürdürecek

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan sulu kar ve yağmur, sabah işe gitmek için dışarı çıkanlara zor anlar yaşattı. Evlerinden çıkanlar, soğuk ve yağışlı hava ile karşılaştı. Soğuk havanın etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın