Görüş Bildir
Haberler
İstanbul İçin Soğuk Hava Uyarıları: Sibirya'dan Soğuk Geliyor! İstanbul'da Ne Zaman Kar Yağacak?

İstanbul İçin Soğuk Hava Uyarıları: Sibirya'dan Soğuk Geliyor! İstanbul'da Ne Zaman Kar Yağacak?

Yeni yılın gelmesiyle birlikte soğuk havalar iyice kendini göstermeye başladı. Ülke genelinde etkili olan soğuk hava, beraberinde buzlanmayı ve kar yağışını da getiriyor. Meteoroloji'den yapılan son dakika hava durumu uyarılarına göre yurt genelinde karlı ve soğuk hava etkisini sürdürmeye devam ediyor. AKOM ve Meteoroloji verilerine göre, Çarşamba akşam saatlerinden itibaren İstanbul'da kar ve karla karışık yağmur yağışlarının yaşanacağı tahmin ediliyor. İşte 18 Ocak hava durumu raporu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İBB AKOM verilerine göre, İstanbul’da Çarşamba akşam saatlerinden itibaren Balkanlar üzerinden Sibirya kökenli yeni bir soğuk hava dalgasının Marmara Bölgesi’ne giriş yapması bekleniyor. Çarşamba akşam saatlerinde sıcaklıkların iyice düşeceği tahmin ediliyor.

İstanbul Genelinde Kar Yağışı Etkili Olacak!

İstanbul Genelinde Kar Yağışı Etkili Olacak!

Sabah saatlerinden itibaren şehir merkezi dışında kalan yüksek kesimlerde: Çatalca, Arnavutköy, Sarıyer, Beykoz, Şile, Aydos gibi bölgelerde karla karışık yağmur yağışları yaşanacak. Yağışların, akşam saatlerinden sonra il genelinde etkili olması bekleniyor.

Sibirya'dan Soğuklar Geliyor!

Sibirya'dan Soğuklar Geliyor!

Sibirya kökenli soğuk hava dalgasının Cuma sabah saatlerine kadar etkili olmaya devam edeceği, ardından bölgeyi terk edeceği tahmin ediliyor. Önümüzdeki hafta sonu itibari ile sıcaklıkların tekrardan bahar değerlerine yükselmesi bekleniyor.

AKOM, eksiye düşen sıcaklıklar nedeniyle buzlanma ve don olaylarının yaşanabileceği beklentisi paylaştı.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın