Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'dan Metallica Geçti

İstanbul'dan Metallica Geçti

adem kara
14.07.2014 - 10:09

Yaklaşık 35 bin Metallica hayranı, gece boyunca şarkıları hep bir ağızdan söyledi. [Fotoğraf: Pozitif Live]

Pazar gecesi İTÜ Stadyumu'nda gerçekleşen Metallica konserine 35 bin müzik sever katıldı. Dünyaca ünlü grubunun seslendirdiği şarkıları, hayranları konser öncesi internetten seçti.

Repertuarlarındaki 140 şarkı arasından, internet üzerinden bilet alan hayranlarına gecenin şarkılarını seçtiren Metallica, gece boyunca yaklaşık 35 bin müzik severle hep bir ağızdan söyledi. Konserde sahneye çıkma fırsatını elde eden birkaç Metallica hayranı da bazı şarkıları anons etti.

1981 yılında kurulduğunda dünya müzik listelerini altüst eden ve yaptıkları heavy metal türü ile dinleyicileri o güne dek bilmedikleri bir tınıyla tanıştıran Metallica, Türkiye de 4. kez konser verdi. Konserin ardından, Dünya Kupası final maçı da dev ekranda yayınlandı.

Konsere ‘Master of Puppets’ ve ‘One’ isimli klasikleriyle başlayan Metallica, hayranlarının seçtiği şu şarkıları seslendirdi:

Fade to Black, Enter Sandman, Sad But True, Seek and Destroy, Wherever I May Roam, The Unforgiven, For Whom the Bell Tolls, Nothing Else Matters, Welcome Home (Sanitarium), Turn the Page, Creeping Death, And Justice for All, Orion ve The Memory Remains.

Bu güne dek albümleri 110 milyondan fazla satan, davulcu Lars Ulrich ve gitarist/vokalist James Hetfield tarafından kurulan Metallica, 30 yılı aşan kariyerinde 9 Grammy dahil birçok ödül kazandı.

Kaynak: AA

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/ist...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Demirtaş

Gittim Gördüm Ve Geri Döndüm