Görüş Bildir
Haberler
İstanbul’da Taksilere Bir Tepki de Ezgi Mola’dan: Alın Taksinizi Başınıza Çalın!

İstanbul’da Taksilere Bir Tepki de Ezgi Mola’dan: Alın Taksinizi Başınıza Çalın!

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, İstanbul’da artık zirveye çıkan taksi sorununa tepki gösterdi. Masumlar Apartmanı dizisinde gösterdiği performansla herkesin büyük beğenisi toplayan Ezgi Mola, İETT otobüsünden fotoğraf paylaştı ve İstanbulluların en büyük çilesinden olan taksilere tepki gösterdi. İşte Ezgi Mola’nın yaptığı paylaşım

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul’da yaşayan vatandaşların çok iyi bildiği taksi sorununa bir tepki de Ezgi Mola’dan geldi. İBB’nin taksi sorunu için çözüm önerileri UKOME tarafından 10. kez reddedilirken, ünlü oyuncu Ezgi Mola da İETT otobüsü kullanmaya başladı.

‘Alın Taksinizi Başınıza Çalın’

‘Alın Taksinizi Başınıza Çalın’

Belediye otobüsüne binen Ezgi Mola, İstanbul Kart’ını bastığı sırada çektiği fotoğrafı Instagram hesabından “Alın taksinizi başınıza çalın be. Bakiye de mis” notuyla paylaştı.

Ezgi Mola Kimdir?

Ezgi Mola Kimdir?

Mercan Ezgi Mola, 29 Mart 1983 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul’da Hasan Ali Yücel İlkokulu, Turhan ve Mediha Tansel İlkokulu, Kadir Rezan Has Ortaokulu ve Halit Armay Lisesi’nde eğitimini tamamladı. Oyunculuk merakı, henüz lisedeyken Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk kurslarına katılmaya yönlendirdi. Mola, lise eğitimini tamamladıktan sonra bu merkezde dört yıl eğitim aldı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ni bölüm birincisi olarak tamamladı.

Henüz 18'ini bitirmeden Kartal Tibet'in yönettiği Karate Can dizisinde ilk televizyon deneyimini kazandı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kazandı ve 4 yıl eğitim aldı. Bu arada Aydoğan Temel’den de 2 yıl tiyatro eğitimi aldı. Yine Aydoğan Temel’in liderliğindeki bir tiyatro topluluğuyla Çürük Elma oyununda ilk sahne deneyimini yaşadı.

2005 Kasım ayında BKM Mutfak'a katıldı. 2005 sonbaharında safça bir kuaförü canlandırdığı Hırsız Polis dizisinin gördüğü büyük ilgi sonucu kitlelerce tanınmaya başladı. 2006 yılında çevrilen Hayatımın Kadınısın filmindeki rolüyle başarı kazandı. Bu filmde kişisel hedef olarak gördüğü Türkan Şoray ile karşılıklı oynama fırsatı yakaladığı gibi, kendini gösterebileceği bir rolü canlandırma şansı da buldu. Bu rolüyle 2007 yılında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Sadri Alışık Ödülü sahibi oldu.

2008 yılında Uğur Yücel'in yönetmenliğinde Türkiye'de bir ilk olan Kolay Gelsin adlı doğaçlama sit-com denemesinde rol aldı, ama proje uzun ömürlü olmadı. Televizyonda Arkadaşım Hoşgeldin adlı eğlence programında Tolga Çevik ile birlikte rol aldı.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın