Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Ebru Yaşar Fırtınası! "Hülya Avşar Gaza Gelmiş..."

İstanbul'da Ebru Yaşar Fırtınası! "Hülya Avşar Gaza Gelmiş..."

GNS
28.11.2021 - 21:58

Ünlü arabesk-pop şarkıcısı Ebru Yaşar İstanbul'da hayranları ile buluştu. Maslak 1453'deki Yeni Gazino'da sahne alan Ebru Yaşar hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. Müthiş performansıyla göz dolduran şarkıcı aynı mekanda yoğun istek üzerine üçüncü kez yer aldı. Pandemi sonrası hayranlarıyla buluşmaktan büyük keyif alan Ebru Yaşar'ın sık sık dinleyicisiyle sohbet etmesi dikkatleri çekti. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Verdiği her konserle, her sahnesiyle olay yaratan şarkıcı Ebru Yaşar bu sefer de İstanbul 1453 Yeni Gazino'da hayranlarıyla buluştu. Dinleyicilerine müthiş sesiyle unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatan Yaşar'ın yaptığı konuşmalar dikkat çekti. İşte detaylar...

Hasan Can Seyrediyorum, Gülmem Lazım

Hasan Can Seyrediyorum, Gülmem Lazım

Güzelliği ve şıklığı ile kendisine hayran bırakan Yaşar, sahne öncesi yaptığı hazırlık rutinleri anlattı: “ Tabii ki var. Mesela geceden başlar benim rutinim. Çok güzel uyumam lazım. İyi bir uyku çekmem lazım. Gündüzleri olabildiğince dinlenmeye çalışırken, bitki çayları içiyorum. Çocuklarla daha az konuşup, relax olmaya çalışıyorum. Hasan Can seyrediyorum gülmem lazım. Gülüyorum falan daha böyle neşeli muhabbetli gün olsun ki. Ben de burada izleyicimize dinleyicimize hem şarkılarla ve muhabbette elektriği geçirmek istiyorum. Güzel bir sahne olsun istiyorum' dedi.

Müessese Bazen Böyle Uygun Görür

Müessese Bazen Böyle Uygun Görür

Oryantal Didem’in bazı sanatçıların alt kadrolarında ve afişlerinde oryantal istememelerinden çok sıkıldım” sözleri sonrası ismi geçen sanatçılardan olan Ebru Yaşar, 'Haberim yok diyeceğim ama abes kalacak. O da bizim çok sevdiğimiz bir sanatçı arkadaşımız. Öyle bir şey olabilir mi? Zaten ondan önceki gecelerde vardı. Kadrodur bu, kadrolar değişir. Müessese bazen öyle uygun görür. Bazen başka türlü uygun görür. Bakın benim bu gece üçünü gecem. Kadro hep sürekli değişiyor, değişecektir. Bu öyle bir şey yani” dedi.

Hülya Avşar Gaza Gelmiş

Hülya Avşar Gaza Gelmiş

Çıkan dedikodular sonrası Hülya Avşar’ın sahne afişine özellikle Didem’i bastırdığı söylentilerine ise ünlü sanatçı, “ Canım oda gaza gelmiş orada ne yapsın. Ama yanlış anlama olmuş diye düşünüyorum. Kimsenin burada art niyeti asla yok, olamaz. Hepsi de dediğim gibi sanat camiası zaten küçük. Hepsi benim sevdiğim dostlarım arkadaşlarım, kardeşlerim oluyor. Öyle benlik bir durum yok” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın