Görüş Bildir
Haberler
İstanbul, Ankara ve Adana'da 11 Araç Kundaklandı

İstanbul, Ankara ve Adana'da 11 Araç Kundaklandı

Batuhan
31.01.2016 - 08:47

Beyoğlu'nda gece saatlerinde park halinde 6 otomobil kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kundaklandı. Başkent’te de, park halinde bulunan 2 otomobil, kimliği belirlenemeyen 3 kişi tarafından kundaklandı. Adana'nın Ceyhan ilçesinde ise 3 otomobil kimliği belirsiz kişilerce gaz yağı dökülerek kundaklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yangın sonucu araçlar kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre olay, Fetihtepe Mahallesi Çınar Sokak'ta meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, gece saat 04:30 sıralarında park halinde bulunan 6 aracı ateşe verdi. Uykularından uyanan ve araçlarının yandığını gören mahalle sakinleri kendi çabaları ile yanan araçları söndüremeyince itfaiye ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan araçları söndürerek soğutma çalışması yaptı. Yangın sonrası araçlar kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri sokak içersinde ve araçlarda detaylı inceleme yaptı. Olay sonrası polis, araçları yakan kişi ya da kişileri yakalamak için bölgeye akrep diye tabir edilen zırhlı araçla gelerek geniş çaplı çalışma başlattı.

Ankara'da 2, Adana'da 3 Otomobil Kundaklandı

Ankara'da 2, Adana'da 3 Otomobil Kundaklandı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Başkent’te, park halinde bulunan 2 otomobil, kimliği belirlenemeyen 3 kişi tarafından kundaklandı. Bir hafta önce aynı bölgede park halindeki 3 aracın, yine kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklandığı öğrenildi.

Olay, saat 01.00 sularında Çankaya’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ziya Oralay Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın açık otoparkındaki 2 otomobil, kimliği belirlenemeyen 3 kişi tarafından kundaklandı. Yangını gören mahalleli, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

ADANA'nın Ceyhan ilçesinde ise 3 otomobil kimliği belirsiz kişilerce gaz yağı dökülerek kundaklandı.

Olay saat 21.30 sıralarında Ceyhan ilçesine bağlı Kaltakiye mahallesi Sabitoğlu caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Hasan Anadolu'ya ait 51 KG 779, Barbaros Sancak'a ait 34 BJ 0926 ve Ferit Köksal'a ait 01 BOD 41 plakalı araçlara gazyağı dökerek ateşe veren kişi yada kişiler araçları kundakladıktan sonra kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçları söndürdü. 

DHA, İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
29
19
4
3
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

bu teröristlerin ne kadar soysuz olduğunu bu haberde görebilirsiniz.