İsrail Başkanı Netenyahu'dan Kara Harekatı Açıklaması: "Tarihi Belirledik"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
İsrail, 7 Ekim'de başlayan çatışmalar sonrasında Gazze'e bomba yağdırmaya devam ediyor. Sivil hastaneleri bile bombalarken, kara harekatının olup olmayacağı merak ediliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
İsrail Başbakanı Netanyahu, Gazze'ye kara harekatı yapacaklarını söyledi.

Netanyahu, Gazze'de yaklaşan kara harekatının zamanlamasını, özelliklerini ve ölçeğini açıklamayacağının belirtti.

Binlerce terörist öldürdük diyen Netenyahu, İsrail vatandaşlarına da silahlanma çağrısı yaptı.

İsrail'in Gazze'ye yapacağı kara harekatı, çok daha fazla sivilin ölmesi anlamına geliyor. Uzmanlar, böyle bir durumda İran'ın da savaşa dahil olabileceiğini ifade ediyor.

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Ankara Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okuduktan sonra her zaman daha fazla ilgi duyduğum habercilik sektöründe çalıştım. Gazete ve internet sitelerinin çeşitli departmanlarında görev aldıktan sonra 2021 yılında beri Onedio’nun bünyesinde bulunmaktayım. Doğru ve yorumsuz şekilde Türkiye ve dünyadan haberleri sizlere ulaştırmak için buradayım.
Tüm içerikleri



Yorum Yazın