Görüş Bildir
Haberler
İspanya'da Klopp'a Son Dakika Şoku: Villarreal 1-0 Liverpool

İspanya'da Klopp'a Son Dakika Şoku: Villarreal 1-0 Liverpool

UEFA Avrupa Ligi Yarı Final 1. maçında Liverpool, Villarreal'e konuk oldu. Villarreal, 90+2'de Adrian Lopez'in attığı golle Liverpool'u 1-0 yendi ve rövanş için avantajlı bir skor elde etti. Gecenin bir diğer maçında ise Shaktar Donetsk, Sevilla ile evinde 2-2 berabere kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Villarreal ile Liverpool karşılaştı. El Madrigal’de oynanan mücadeleyi İspanyol temsilcisi 1-0 kazanmayı başardı. Villarreal’in galibiyet golü 90+2’de Adrian Lopez’den geldi.

La Liga’da son haftaların formda ekibi Villarreal, rakibi karşısında etkili pozisyonlar buldu. Kalesinde tehlikeler yaşayan İngiliz ekibi ise rakip kalede gol aramadı ancak başarılı olamadı.

Son 5 dakikada tehlikeli pozisyonlar bulan ev sahibi Bakambu ile gole çok yaklaştı ancak skor değişmedi. Bir sonraki atakta Liverpool da Moreno ile tehlikeli oldu fakat top auta gitti. Dakikalar 90+2’yi gösterdiğinde Denis Suarez’in metrelerce sürdüğü topta Adrian Lopez önüne gelen topu boş kaleye göndererek takımına önemli galibiyet kazandırdı.

Liverpool ile Villarreal, 5 Mayıs Perşembe günü Anfield’da final bileti almak için kozlarını paylaşacak.

Shaktar Donetsk 2-2 Sevilla

Shaktar Donetsk 2-2 Sevilla
İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Shakhtar Donetsk ile Sevilla karşı karşıya geldi. Arena Lviv’de oynanan mücadele 2-2’lik beraberlikle sonuçlandı.

Son iki yılın şampiyonu Sevilla, 6. dakikada Vitolo ile öne geçti. 23’te Bonfim ve 35’te ise Stepanenko’nun golleriyle Shakhtar 2-1’lik üstünlüğü yakaladı.

Sevilla’da oyuna 59. dakikada giren Michael Krohn-Dehli, 70. dakikada çok talihsiz bir sakatlık yaşadı. Danimarkalı futbolcu topu kontrol etmek isterken dizinden sakatlanarak sahaya sağlık aracıyla terk etti.

Dakikalar 82’yi gösterdiğinde ise Sevilla tur için kritik öneme sahip olan beraberlik golünü buldu. Fransız golcü Gameiro penaltı atışında topu filelere gönderek durumu 2-2’ye getirdi.

Takımlar 5 Mayıs Perşembe günü Ramon Sanchez Pizjuan’da final için karşı karşıya gelecekler.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın