Görüş Bildir
Haberler
İsminize En Çok Yakışacak Yemeği Söylüyoruz!

etiket İsminize En Çok Yakışacak Yemeği Söylüyoruz!

Çıkan yemeği evinize paket yapıp gönderiyoruz (!)

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İsminin ilk harfi:

Soyadının ilk harfi:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Köfte!

Köfte!

Sen bir yemek olsaydın kesinlikle köfte olurdun. Mangalın vazgeçilmezi olarak düşünürsek sen de arkadaş ortamlarının vazgeçilmezisin. Herkesle kolayca uyum sağlayabiliyor, kaynaşabiliyorsun :)

Künefe!

Künefe!

Sen künefe gibi çok tatlısın. Herkesi neşelendiren, eğlendiren biri olduğun için kesinlikle künefe olurdun. Aman dikkat et, şerbetin olmayınca kaşarlı tosttan bir farkın olmaz :) Seni sen yapan şey, hafif şerbet gibi tatlı sert dobralığın.

Mantı!

Mantı!

Mantı gibi biri olduğun o yufka yüreğinden belli. Duygusallığın ve çevrendekilere karşı aşırı hassasiyetin seni her daim unutulmaz yapıyor. Bazen üstündeki tereyağı gibi kızgın olabiliyorsun, ama zaten mantının tadına da ekstra güzellik katan şey o değil midir?

Döner!

Döner!

Sen kesinlikle döner olurdun! Yemesi kolay, hazırlarken binbir türlü zahmete giriyorsun. Sakın sıradan biri olduğunu düşünme! Senin iç dünyanın sırrına vakıf olanlar senin kıymetini anlayabilir. Etrafındakilere alışılagelen tarafını yansıtyorsun çünkü seni sen yapan şeylerin öğrenme zahmetinde bulunsalar ne kadar güçlü biri olduğunu anlayacaklar. Her zaman insanlara alışılagelmiş halini gösterirsen 'yaprak yaprak' azalır, yıpranırsın ;)

Pilav!

Pilav!

Sen kesinlikle ortamların aranılan adamısın! Pilav nasıl her şeyin yanında yakışıyorsa, sen de her ortama en çok yakışansın. Bunun sana getirdiği olumlu tarafların olduğu gibi olumsuz tarafları da var. Kıymetini bilen seni asla bırakmaz; kıymetini bilmeyen ise tabakta pirinç tanesi bırakan müsrifler gibi. Halbuki bilmiyorlar ki bir pirinç hasadının ne kadar zahmetli olduğunu. Senin kıymetini anlamayanlar, ayıklasın şimdi pirincin taşlarını ;)

Spagetti!

Spagetti!

Sende Avrupai bir hava var. Bu nedenle çoğu insan seni tam anlayamıyor, gerektiği gibi davranmıyor. Biz de adettir her yemeği hamur haline getirene kadar pişirmek. Bilseler biraz, seni kendi haline bırakırlardı. Senin de kaderin arada sıkışmışlık. Olsun canım, senin İtalyan zerafetin karşısında hayran olan milyonlarca kişi var :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
506
258
172
52
50
40
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurcan Güneri

Köfte :)) Hain köfte olmayayım daa

Ali Mucak

köfte

Gizem Yenikler

Mantı! Mantı gibi biri olduğun o yufka yüreğinden belli. Duygusallığın ve çevrendekilere karşı aşırı hassasiyetin seni her daim unutulmaz yapıyor. Bazen üst... Devamını Gör