Görüş Bildir
Haberler
İşletmeni Ayağa Kaldıracak Kredi Miktarı Bu Testin Sonunda!

etiket İşletmeni Ayağa Kaldıracak Kredi Miktarı Bu Testin Sonunda!

20.07.2023 - 17:02

İşletmen eski günlerini mumla aratıyor olabilir, finansal açıdan istediğin noktaya gelememiş ya da belirlemiş olduğun stratejilere şu ya da bu sebepten uyamamış olabilirsin. Zor zamanları aşmak için kredi alabileceğini ve maddi açıdan biraz olsun elini rahatlatabileceğini unutma! Peki sen şirketini düzlüğe çıkarmak için ne kadar kredi almalısın? Testimizi çöz, birlikte görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şirketini kurarken veya büyütürken aldığın borçları ödeyebildin mi?

Daha önce şirketin adına kredi aldın mı? Aldıysan bunu geri ödeyebildin mi?

Peki işleri yoluna koymak için ne kadar finansmana ihtiyaç duyduğunu, mümkünse bir finansal danışmandan da yardım alarak belirledin mi?

Şirketinin karşılaşabileceği ekonomik belirsizlikler ve risklerle ilgili analiz yaptın mı?

Şirketinin içinde bulunduğu sektördeki rekabet ortamı hakkında ne düşünüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şirketi kurarken oluşturduğun büyüme stratejisine uyabildin mi?

Krediyi uzun vadeli mi, yoksa kısa vadeli mi almayı tercih edersin?

Son olarak, şirketini kuralı ne kadar zaman oluyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

10.000.000 TL civarı!

Verdiğin cevaplara göre senin şirketini düzlüğe çıkaracak kredi miktarı, 10.000.000 TL civarında! Borçlarını ödeyebilmen ve rahatlıkla istediğin alanlara yatırım yapabilmen için ihtiyaç duyduğun meblağ, şirketinin büyüklüğünü ve ödeyebileceğin süreyi de göz önünde bulundurunca, 10.000.000 TL civarında gibi görünüyor. Bu rakam elbette aşağı yukarı bir miktar değişebilir!

5.000.000 TL civarı!

Verdiğin cevaplara göre senin şirketini düzlüğe çıkaracak kredi miktarı, 5.000.000 TL civarında! Şirketini iyi niyetle kurduğun ve gerekli araştırmaları mümkün olduğunca yapmaya çalıştığın belli oluyor. Şirketinin boyutu, borçlanma miktarı ve diğer finansal unsurlar göz önüne alındığında 5.000.000 TL civarında bir krediyi ödeyebilirsin gibi görünüyor.

3.000.000 TL civarı!

Verdiğin cevaplara göre senin şirketini düzlüğe çıkaracak kredi miktarı, 3.000.000 TL civarında! Kredi başvurusunda göz önüne alman gereken unsurlara dikkat etmeye çalıştığın ve şirketini bugünlere getirirken çaba harcadığın belli oluyor. 3.000.000 TL, senin ve şirketinin elini şimdilik rahatlatacak gibi görünüyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın