Görüş Bildir
Haberler
İŞ YERİNDE BOŞ ZAMANLARDA YAPILAN RUTİN 10 AKTİVİTE

İŞ YERİNDE BOŞ ZAMANLARDA YAPILAN RUTİN 10 AKTİVİTE

Berkay Akyüz
25.05.2018 - 04:06

Uyarı : Bu içerikte Facebook'ta amcagiller, teyzegillerin selamlarını almak, Instagram'da tbt patlatmak ve beğeni sayısını takip etmek ve Twitter'da # hashtag kovalamak yer almamaktadır. Ayrıca Whatsapp'ta arkadaş grupları arasında yapılan goygoy ve gıybetler dikkate alınmamıştır :))

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Ev-yazlık-araba hatta hatta hippiyiz ya karavan fiyatlarına bakmak

Klasik cümle vardır arkadaş ortamında, 'ya 5 lira daha koy şunu al' diye başlayan, o yüzden arkadaşlarla ev araba bakmayın, tavsiye edilmez. İş yerinde ise bilgisayarınızla baş başa kalınca daha mantıklı kararlar alabilirsiniz. Ancaaaak bazı zamanlarda hayalleriniz ile yaşantınız çeliştiğinde kendinizi karavan bakarken bulabilmeniz muhtemel aman dikkat :)

9. Butik-Kafe açmak için gerekli evrak listesine bakmak veya Franchising almak için ne yapılır sorusuna cevap aramak

Bu her genç çalışan bireyin hayali olmakla birlikte, genelde Ege'de bir sahil kasabasında düşünülür. Bir de daha kolaycı ama parası olanlar vardır ki onlar garantici FİRENÇAYZİNK kovalarlar.

8. Alışveriş sitelerinde indirim kovalamak

Bu genellikle kadın çalışan bireylerin yapmış olduğu haftalık ritüeldir. Şirkete gelen her kargoda ortam bir anda yükselir ve heyecan başlar :)

7. Ucuz uçak bileti kovalamak

Kurun mikemmel yükselişi nedeniyle genellikle yurt içi seyahat programları düzenlenebilmekte ancak yine de heves bu ya ille o Amsterdam'a 6 ay sonraya bilet bakılacak arkadaş :D

6. Marjinal olucaz biz deyip tatil programlarından etkilenip adı sanı duyulmamış ülkelere vize var mı diye araştırmak

Ya arkadaşım sen bir Efes Harabeleri, Kapadokya, Nemrut, Antep, Sümela Manastırı gezdin mi ? Senin neyine Afrika'nın, Asya'nın adı sanı duyulmamış ülkesinde vizesiz deniz tatili yapman. Sakinleş önce bi, gel otur şöyle sakin...

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Haber sitelerini günde 10 kere takipte kalmak

Bu olay malesef tekrar eden bir hastalık denebilir. Ama en güzel yanı akşam evde haberleri tekrar izlemek zorunda bırakmıyor insanı güzel bir şey.

He bir de mümkünse her görüşten medyayı okuyun, okutun, insanlar olaylara nasıl bakıyor inceleyin. Bazı gerçekleri insanların yüzüne vurun. Farklı görüşe sahip bir iş arkadaşınız varsa, bak böyle bir gerçek var diye de gösterin.

4. TCMB ve çeşitli güncel kur sayfalarında kuru takip etmek 1 ay önceye gidip ulan ne biçim artmış diye yanda çalışan arkadaşına salça olmak

Keşke patron olsam da yazar kasam olsa da fırlatsam dedirtecek cinsten bir konu.

Komedi değeri taşıyor mu derseniz, şirket içerisinde traji-komedi değeri vardır evet...

3. Google maps’te mesafe hesaplatmak

'Git gel Konya 6 saat ya 6 saat' 

Gerçekten 6 saat mi olduğuna bakabilmek adına gün içerisinde anlamsız yerlerden kendinizi yol tarifi alırken ne kadar saatte giderim sorusuna cevap ararken bulabilirsiniz.

2. Google Earth’te adamı sokaklara atıp gezdirmek

Kendinizi gerek evinizin sokağında dolaşırken, gerek Manhattan'da gökdelenler arasında dolaşırken bulabilirsiniz. Ya da daha önce çok mutlu ayrıldığınız yurt içi, yurt dışı seyahatiniz olduysa, o sokaklara geri dönüp ah çekebilirsiniz.

1. Onedio testleri çözmek

Genellikle haber siteleri gibi takipte kalınan Onedio'da test çözmek artık günlük bir klişe oldu. İş yerinde yasaklı sosyal medya sitelerinin yanında büyük bir kaçamak :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın