Görüş Bildir
Haberler
İş Hayatındaki Bu Gıcık Durumlardan Hangisini Tercih Ederdin?

etiket İş Hayatındaki Bu Gıcık Durumlardan Hangisini Tercih Ederdin?

İpek Gülek
12.02.2018 - 13:46

Bu kadarı da olmaz deme! Diyelim ki oldu... 'En azından bu kötünün iyisi' dediğin şıkkı seç. Ofis yaşantına göre senin nasıl bir çalışan olduğunu söyleyelim.

Kaynak: https://www.playbuzz.com/celestewrigh...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Eyvah patrona yakalandın! En azından nasıl yakalanmayı tercih ederdin?

2. Hangisi kötünün iyisi?

3. Peki ya bunlardan?

4. Bir de bunlara bakalım!

5. En azından...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biriyle ortak olacaksam tercihim...

7. Seçimini yap!

8. Katlanabileceğin olayı seç!

9. Sona 1 kala👇🏼 Hangisine dayanabilirsin?

10. Sonucu görmeden maalesef bunlardan birini de seçmen gerekiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ofisin büyük patronu aslında sensin!

Keyfine düşkün olduğun kadar gururlusun da! Çizgilerin var. Ötesine geçmeyi pek sevmezsin. Bu ortaya koyduğun ağırlığa da ters zaten! Ayrıca monoton bir hayat asla senlik olamaz. 'Aksiyona ne gerek var' kafasında değilsin. Gönül işlerine gelirsek; eski sevgilinle bakışırken göz kaçırmak falan da hayatının rengi doğrusu! Hadi hadi, kabul et😉 Son olarak en takdir edilesi özelliğin; hiç yalnız kalmaman! Maşallah, etrafından arkadaşların hiç eksilmiyor.

Ofisin kural tanımaz elemanısın!

Hayatı akışına göre yaşıyorsun! Kural falan tanımazsın. Ayrıca günün şu saati şunu yapacağım, bu saati bunu gibi bir takıntın da yok. Gün içindeki programın nasıl gelişirse kendini ona göre ayarlıyorsun. Ama en takdir ettiğimiz özelliğin bambaşka! Toplum içindeki 'etiketleme'lerden hiç hoşlanmazsın. Ne demekmiş 'Şu sessiz, şu ezik'? Tek başına molaya çıkınca bir şey oluyor sanki! Ya da tek başına dışarı çıkınca... İnsanları boş ver, sen harikasın!

Ofisin starısın!

Damarlarında akan marjinal kanı buradan bile görmek mümkün! Sen farklısın işte. Ayrıca işini seversen senden iyisi yok. Zamanını rahatça işine ayırabilirsin. Hem de hiç söylenmeden! Başarılı da olursun doğrusu... Son olarak gereksiz takıntıların yok. En basiti; otoritenin kimden geldiği seni bağlamaz. Daha doğrusu gereksiz yere gurur yapanlardan değilsin. Yuvarlanıp gidiyorsun işte. En güzeli de bu değil mi?

Vov! Ayın elemanı seçildin.

Peki bize ne ısmarlıyorsun? Şaka şaka! Fazla söze gerek yok. Çünkü başarını kutlama zamanı. Sen resmen bir H-A-R-İ-K-A-S-I-N. Kolay mı ayın elemanı seçilmek? Tebrik etmesi bizden, böbürlenmesi senden!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
365
175
147
35
23
19
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İremia Akpınar

Ofisin kural tanımaz elemanısın!

Seray Aksu

Anket gibi başladı teste karar verdi

komadormaximus

ofisin en kural tanımaz elemanısın