Görüş Bildir
Haberler
İrem Derici'den İlginç Öneri Geldi! "Donla Çıkın"

İrem Derici'den İlginç Öneri Geldi! "Donla Çıkın"

Müge Kakşi
20.06.2021 - 23:15

Ünlü şarkıcı İrem Derici gerek sosyal medyadan yaptığı yorumlarla gerekse özel hayatıyla sık sık gündeme gelen sanatçılar arasında. Derici bu sefer sosyal medya hesabı üzerinden hayranlarına yaptığı öneriyle ise oldukça konuşuldu. Havanın çok sıcak olduğunu söyleyen Derici sosyal medyadan 'Donla çıkın' yazılı paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İrem Derici'den Sıcaklarla Başa Çıkma Yöntemi

İrem Derici'den Sıcaklarla Başa Çıkma Yöntemi

Ünlü şarkıcı İrem Derici, ilginç çıkışlarda bulunmaya devam ediyor. Daha önce annesinin kendisini odasında bastığını söyleyerek büyük yankı uyandıran Derici, bu sefer de sıcaklara karşı 'donla çıkın' tavsiyesi verdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden üzerinden sevenleriyle her gün sohbet eden İrem Derici, komik ve çılgın paylaşımları sayesinde tam 7.3 milyon takipçi kazanmayı başardı. Derici, bugün de İstanbul'daki sıcak hava için bulduğu çözümü paylaştı.

Derici, bugün aşı olacağını ve hafif de olsa gerginlik yaşadığını söyledi. Ama bu ciddi konuları pas geçip hemen asıl meseleye geldi. Havanın çok sıcak olduğunu söyleyen İrem Derici, oynama yaptığı fotoğrafını takipçileriyle, 'Donla çıkın' çağrısı yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın