Görüş Bildir
Haberler
İrem Derici'den Yine Olay Paylaşım: Mbaye Diagne Karşılık Verdi

İrem Derici'den Yine Olay Paylaşım: Mbaye Diagne Karşılık Verdi

dila bahar
10.11.2021 - 12:09

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mbaye Diagne sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayında 'Kalbimin Tek Sahibine' şarkısını açarak canlı yayında banyo yaptı. Bunun üzerine Instagram'dan Diagne'ye kalp gönderen Derici, Twitter'dan da 'Ne yapıyorsun gül bahçem' diyerek dikkatleri üzerine çekti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İddialı açıklamaları ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen İrem Derici, yine çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım…

İrem Derici’den Futbolcu Diagne’ye Övgüler…

İrem Derici’den Futbolcu Diagne’ye Övgüler…

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mbaye Diagne, gece saat 01.40'ta güneş gözlüğü ve atkı takarak İrem Derici'nin 'Kalbimin Tek Sahibine' şarkısı eşliğinde banyodan canlı yayın yaptı. Bu anlara denk gelen İrem Derici, hem Twitter'dan hem de Instagram'dan paylaşım yaparak Diagne'ye övgüler yağdırdı. Instagram üzerinden Diagne'ye kalp gönderen İrem Derici, dayanamayıp tweet de attı. Diagne'ye 'Ne yapıyorsun gül bahçem?' diyen İrem Derici dikkatleri üzerine çekti.

Mbaye Diagne Kimdir?

Mbaye Diagne Kimdir?

Mbaye Diagne 28 Ekim 1991 yılında Senegal'in Dakar şehrinde dünyaya geldi. 29 yaşında olan başarılı futbolcu Süper Lig'de Galatasaray ve Kasımpaşa'da da top koşturdu. Genç yetenek Mbaye Diagne profesyonel kariyerine 2010- 2012 yılları arasında Brandizzo takımında oynayarak 30 maça çıktı. Diagne bu maçlarda toplam 27 gol attı. Dakarlı futbolcu Mbaye Diagne 2012- 2013 sezonunda Bra futbol takımında forma giydi Başarılı bir performans sergileyen futbolcu 29 maçta toplam 23 gol attı. Başarılı futbolcu 2013- 2015 yıllarında Juventus futbol takımına transfer oldu. Sonrasında ise Ajaccio, Lierse, Al- Shabab ve Westerio takımlarına kiralandı.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın