Görüş Bildir
Haberler
İran'dan Gaz Akışı Başladı mı? Kim İkna Etti?

İran'dan Gaz Akışı Başladı mı? Kim İkna Etti?

İran'ın kestiği gazın krizi sürüyor. Sanayide yaşanan kesintilerin etkisi her alanda görülüyor. Arıza denilerek kesilen gazın İran iç dinamiklerinden kaynaklı olduğunu duymayan kalmadı. 

Kulis bilgilerine göre İran, ikna edilmiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erdoğan mı ikna etti?

Erdoğan mı ikna etti?

Sabah gazetesi yazarı Dilek Güngör, İran'dan gelen doğalgazın akışına kısmen başlandığını duyurdu. Güngör, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin hafta sonu yaptıkları telefon görüşmesini işaret ederek şunları söyledi:

Bu görüşmeden sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Alparslan Bayraktar başkanlığındaki bir heyet Tahran'da görüşmelerde bulundu. İran'da Enerji Bakanlığı ve milli gaz şirketi (NIGC) ile bir araya gelindi. Öğrendiğime göre, İran'dan gaz akışı kısmen başladı. Önümüzdeki günlerde miktar daha da artacaktır.

Gaz niye kesildi?

Gaz niye kesildi?

Bu arada şunun da altını çizmekte fayda var: İran gaz hattında akışı engelleyecek herhangi bir sorun yok. Yani İran Milli Gaz Şirketi'nin 'teknik arıza' açıklaması bahane gibi görünüyor!

Peki o zaman niye gaz kesildi?

Bunun İran'ın kendi tüketiminin artmasından mı yoksa Türkiye'nin EastMed projesiyle ilgili çıkışından mı kaynaklandığını yakında anlarız.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Akdağ

İkna etmek için ödedi bedeli her halde