Görüş Bildir
Haberler
iPhone İçin İlk Çeyrek Beklentisi Yüksek

iPhone İçin İlk Çeyrek Beklentisi Yüksek

ATKN
08.03.2015 - 23:58
imore.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

2014 son çeyreğini rekor satış adetiyle kapatan iPhone'un yeni yılda da başarılı grafiğini sürdürmesi bekleniyor. UBS'in Mart çeyreğine yönelik beklentileri, Apple'ın yüzünü güldürecek.

Apple'ın iPhone 6 ve 6 Plus modelleriyle birlikte yükselişe geçen iPhone satışları yeni yılda da başarılı grafiğini sürdürecek gibi duruyor. Hatırlanacağı gibi, geçtiğimiz yılın son çeyreğini 75 milyon adete yaklaşan bir sonuçla kapatan Apple, akıllı telefon pazarındaki en büyük rakibi Samsung'u geride bırakmayı başarmıştı.

Yüzde 32'lik artış

Mart çeyreği olarak adlandırılan 2015 yılı ilk çeyreğine yönelik beklentiler de gelmeye başladı. UBS Evidance Lab'ın tahminleri ilk çeyrekte iPhone satışları 55 ile 58 milyon adet arasında gerçekleşecek. Bu rakam son çeyreğe göre yaklaşık 15 milyonluk düşüş anlamına gelse de, karşılaştırma bir önceki yılın son çeyreğine oranla yaklaşık yüzde 32'lik bir artış anlamına geliyor.

Liderlik sürecek mi?

Apple'ın son çeyrekteki 74 milyonluk rakama ulaşamaması ise oldukça normal. Çünkü tatil sezonu olarak adlandırlan yılın son çeyreğinde, yeni yıl ve noel etkisiyle satış rakamları diğer çeyreklerin oldukça üstüne çıkıyor. Bakalım Apple geçen çeyrekte elde ettiği birincilik ünvanını yeni yılda da sürdürebilecek mi?

ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0