Görüş Bildir
Haberler
iPhone 6S Modelleri 12 Ülkede Satışa Çıktı

iPhone 6S Modelleri 12 Ülkede Satışa Çıktı

Deniz Gök
25.09.2015 - 17:07 Son Güncelleme: 26.09.2015 - 09:01
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple’ın rekor ön sipariş alan yeni akıllı telefon modeli iPhone 6S satışa çıktı. 

10 milyondan fazla ön sipariş alarak kullanıcıların beğenisini ispatlayan Apple’ın yeni akıllı telefonu bugün itibariyle 12 farklı ülkedeki Apple mağazalarındaki raflarda yer almaya başladı.

TeknoYo'da yer alan habere göre, tüm iPhone modellerinde olduğu gibi iPhone hayranlarının önünde uzun kuyruklar oluşturduğu iPhone 6S modellerinin ilk talibi ise saat farkından dolayı Avusturalya’daki bir müşteri oldu. Apple CEO’su Tim Cook’un tweet atarak kutladığı bu iPhone 6S müşterisini Almanya Fransa gibi ülkeler izledi.

iPhone 6S modellerinde birçok farklı özellik bulunuyor. 

iPhone 6S modelleri kasa ve tasarım açısından aynı olsa da özellik bakımından diğer akıllı telefonlardan ayrılıyor. Bu özelliklerin başında ise 3D Touch var. Tamamen kullanıcıların işini kolaylaştıracak bu özellik, ekrandaki basınç sensörleriyle çalışıyor.

iPhone 6S modellerinde ayrıca 12 megapiksellik kamera yer alıyor. ‘Live Photo’ özelliğini de ekleyen Apple, kullanıcıların hareketli fotoğraflar çekebilmesini sağlıyor. iPhone 6S modellerinin 4K video çekebilme özelliği ise kullanıcılardan tam not alan özellikler arasında.

Türkiye’de ne zaman satışa çıkacak?

iPhone 6S modellerinin Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağı konusunda henüz tam net bir tarih yok. Ancak yapılan tahminler, iPhone 6S modellerinin Türkiye’de Ekim ayı sonunda satışa çıkacağını gösteriyor.

TeknoYo

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0