Görüş Bildir
Haberler
İpek Hatipoğlu'ndan İyi Beslenirken Yediklerinin Lezzetinden Ödün Vermek İstemeyenlere: Naked Bites

İpek Hatipoğlu'ndan İyi Beslenirken Yediklerinin Lezzetinden Ödün Vermek İstemeyenlere: Naked Bites

Kendinize verebileceğiniz en güzel hediye: İyi yemek, iyi yaşamak.

Kendisi ve ailesi için iyi yaşamanın sırrını iyi beslenmekte bulan İpek Hatipoğlu, yeni yaşam tarzını işine dönüştürmüş.

Kendisi ve ailesi için iyi yaşamanın sırrını iyi beslenmekte bulan  İpek Hatipoğlu, yeni yaşam tarzını işine dönüştürmüş.

Kendisi gibi hem iyi beslenmek hem de yediklerinin lezzetli olmasını isteyenler için Naked Bites markasını kurmuş.

Market rafından ürün seçerken siz de önce içindekilere bakanlardansanız, baştan söyleyelim bu markanın müptelası olacaksınız!

Market rafından ürün seçerken siz de önce içindekilere bakanlardansanız,  baştan söyleyelim bu markanın müptelası olacaksınız!

Naked Bites’ın içindeki her şey yerel üreticilerden özenle seçiliyor. Ürünler büyük bir titizlikle, küçük ve profesyonel bir ekip tarafından 
elde hazırlanıyor. Yani tıpkı kendi mutfağınızda hazırlanmış gibi. 
Bu mütevazı mutfakta, katkı ve koruyucu maddelere 
tabii ki yer yok.

Peki neler var?

Günlük olarak üretilen fıstık ve badem ezmesi çeşitleri, çikolatalı fındık ezmesi, granola çeşitleri ve granola topları var.

Günlük olarak üretilen fıstık ve badem ezmesi çeşitleri,  çikolatalı fındık ezmesi, granola çeşitleri ve granola topları var.

Kahvaltı ve ara öğünler için sağlıklı ama aynı zamanda 
lezzetli seçenekler arayanlar için ideal.

Özellikle evde kaldığımız şu dönemden sonra hepimiz parklarla, yeşilliklerle buluşmayı, çimlerde piknik yapmayı özlemişken, granola topları da tam çantaya atmalık.

Özellikle evde kaldığımız şu dönemden sonra hepimiz parklarla,  yeşilliklerle buluşmayı, çimlerde piknik yapmayı özlemişken,  granola topları da tam çantaya atmalık.

Yakın zamanda ürün çeşitliliğini de artırmayı hedefleyen Naked Bites lezzetlerini nakedbites.com.tr üzerinden kolayca alabilirsiniz -ki burada belirtmeden geçemeyeceğiz, ambalajları adeta hediye gibi-

Ayrıca Naked Bites ürünlerini Göktürk, All Sports Bakery Etiler, 279buçuk Zekeriyaköy ve Vegan Dükkan Cihangir’den de alabilirsiniz

Ayrıca Naked Bites ürünlerini Göktürk, All Sports Bakery Etiler, 279buçuk Zekeriyaköy ve Vegan Dükkan Cihangir’den de alabilirsiniz

Web sitelerinde ve Instagram hesaplarında da birbirinden lezzetli tariflerle mutfaklara ilham veriyorlar.

Sadece yediklerine dikkat edenleri değil, sunumuna özenenleri de düşünmüşler. Gaia’s Store’un birbirinden güzel, doğa dostu 
hindistan cevizi kaseleri, kaşıkları ve bambu pipetlerini de 
web sitelerinde ve dükkanlarında bulmak mümkün.

Hikayesi ve ideolojisiyle fark yaratan Naked Bites, doğanın sürdürülebilirliğini destekleyen, insana mutluluk veren bir marka.

Hikayesi ve ideolojisiyle fark yaratan Naked Bites,  doğanın sürdürülebilirliğini destekleyen, insana mutluluk veren bir marka.

Biz de bir an önce deneyimlemenizi tavsiye ederiz...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
8
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Fıstık ezmenizi kendiniz yapın. Yarım kilo fıstığı tavada hafif kavurduktan sonra mikserden geçirin iyice toz olduktan sonra iki yemek kaşığı bal dökün (dut ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

arkadaşlar hiç bulaşmayın böyle şeylerden kaçın gereksiz pahalı xd