Görüş Bildir
Haberler
İNTERNETTEN NE SATABİLİRİM DİYENLER İÇİN TAVSİYELER

İNTERNETTEN NE SATABİLİRİM DİYENLER İÇİN TAVSİYELER

İNTERNETTEN NE SATABİLİRİM DİYENLER İÇİN TAVSİYELER

İNTERNETTEN NE SATABİLİRİM DİYENLER İÇİN TAVSİYELER

E-Ticaret ile uğraşmak isteyen birçok kullanıcının en büyük sıkıntılarından bir tanesi ürün bulamama sıkıntısı, özellikle satışı hızlı bir şekilde sağlanacak ürünleri bulmak önemli bir sıkıntı. Çok büyük firmalar arasında kendilerine yer bulmak ve edinmek gerçekten çok zor. Peki, internetten ne satabilirsiniz. Bu rekabette kendinize nasıl yer edinebilirsiniz.

Öncelikle kendi üretimini yaptığınız bir ürün varsa bunu pazarlamak için kendi e-ticaret sitenizi kurabilir. Seo çalışmaları ile arama motorlarında üst sıralara çıkabilirsiniz.

Şayet ürettiğiniz bir ürün yok ise Gittigidiyor, Sanalpazar ve Sahibinden gibi internet sitelerinin kampanyalı ürün satışlarını takip edebilir. Daha ucuza aldığınız ürünü daha yüksek bir miktarda internetten satış işlemini yapabilirsiniz.

Öncelikle Gittigidiyor. Com gibi bir internet sitesinin açılış sayfasından kampanyaları ürünleri tek kalan, ürünlerin takibini yapabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli şey, satışı hızlı olan ürünlerin kampanyalarını iyi takip etmek. Örnek verecek olursak casio bir marka bir saatin 9 adet toplu satışı 450 lira kampanyalı fiyatı iken bu kampanyadan yararlanarak aldığınız 9 adet saatin bir tanesi 50 liraya size gelirken. Bunları sitenizden veya sahibinden gibi aracı sitelerden 100-150 TL’ye rahatlıkla satışını yapabilirsiniz.

Aynı şekilde bu işlemi sahibinden, sanalpazar gibi sitelerden yapabilir, toplu alımlardan veya kampanyalı ürünlerden ucuza aldığınız bir ürünü kendi sitenizden satarak İnternetten ne satabilirim sıkıntısını ortadan kaldırabilirsiniz.

Yukarıda bahsettiğimiz internet siteleri dışında A101, BİM, ŞOK gibi mağaza zincirlerinin kampanyalarını takip edebilir. Buradan çok ucuza aldığınız bir ürünü internetten pazarlayarak e-ticaret sitenizde satabilirsiniz.

İnternetten ne satabilirim diyenler için kendimizce birkaç fikir beyan ettik. Burada ekleyebileceğimiz mutlaka daha bir çok şey vardır. Sizlerin de tavsiyeleri varsa bize yazabilirsiniz. 

İNTERNETTEN NE SATABİLİRİM DİYENLER İÇİN TAVSİYELER ~ İnternetten Para Kazanma

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın