Görüş Bildir
Haberler
İnternetsiz Ne Kadar Hayatta Kalırsın?

etiket İnternetsiz Ne Kadar Hayatta Kalırsın?

Kerimei Güzide
13.09.2016 - 15:52 Son Güncelleme: 25.11.2016 - 12:57

Birden dünyanın bütün internetlerinin gittiğini ve bir daha geri gelmeyeceğini düşün. Böyle bir durumda sence ne kadar hayatta kalırsın? Cevabı testin sonunda!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını öğrenerek başlayalım!

2. Peki cinsiyetin nedir?

3. Öncelikle ne sıklıkta internetten yemek siparişi veriyorsun?

4. Peki hiç internetten kıyafet alıyor musun?

5. Bayram tatillerini genelde nasıl değerlendiriyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdakilerden hangisi senin özel ilgi alanlarına girebilir?

7. Bir adres ararken bilmediğin bir semtte kayboldun, ilk ne yapardın?

8. Son olarak hangisi sana hediye gelse mutluluktan çıldırırdın?

Üç saat ancak dayanırsın!

Üç saat ancak dayanırsın!

İnternetin kesilmesi ile beraber senin kıyametin başlamış demektir. Ellerin ayakların çözülecek, sinirlerin bozulacak, soğukkanlılığını tamamen yitireceksin. Geri gelmezse kalp krizi geçirir ya da fenalaşırsın. Sen kesinlikle internetsiz yapamazsın. Hatta sanırız sen bu dünyada yoksun, internette varsın. İnternet giderse sen de gidersin.

Üç gün hayatta kalırsın!

Üç gün hayatta kalırsın!

Yapın gereği az da olsa mücadeleci olduğundan internet gittiğinde kendini televizyona ya da kitaplara verirsin. Fakat üçüncü günün şafağında whatsapp yoksunluğundan aniden kötüleşirsin. Üstelik en sevdiğin dizilerin son bölümlerini düşer düşmez izleyemediğin bir dünyada yaşamak, hiç sana göre değildir. Batsın böyle bir dünya!

Üç hafta zor bela!

Üç hafta zor bela!

Sinirlerin yıprana yıprana 3 haftayı bulursun. Bu süreçte arkadaşlarınla oyalanır, kendini spora verir ve uzun yürüyüşler yaparsın. Fakat yoksunluk duygusu senin peşini bırakmaz. Tam alışacağını düşünürken arkadaşlarınla olan bir fotoyu Instagram'a atmaya karar verirsin ama internet yoktur, birden dünyan başına yıkılır. Atlatamayacağını anlarsın. Düşer kalırsın bir yerlerde.

Üç ay dayanırsın!

Üç ay dayanırsın!

Üç ay dayanabilirsin, ki bu üç ayı atlatana zaten artık hiçbir şey olmaz. Yapın gereği normalde de interneti çok kullanmadığından internetler tamamen gittiğinde bu senin küçük kıyametin olmayacaktır. İlk başlarda biraz zorlanacaksın. Sık sık işlerini kolaylaştırdığı için yoksunluğunu hissedeceksin. Fakat hiçbir zaman soğukkanlılığını yitirmemekle birlikte bu hayatta kalacağın anlamına gelmiyor. Sonuçta insan hastalandığında en yakın hastaneyi öğrenmek için bile internete bakıyor.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4079
1883
1063
756
470
458
327
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

şuan internetten gırıyorum uzaydan değil

Pasif Kullanıcı

Üç hafta zor bela! Sinirlerin yıprana yıprana 3 haftayı bulursun. Bu süreçte arkadaşlarınla oyalanır, kendini spora verir ve uzun yürüyüşler yaparsın. Fakat ... Devamını Gör

kleptomaniac

aynen la

Gökay Varol

3 ay dayanırsın çıktı