Görüş Bildir
Haberler
Intel University Esports League of Legends Türkiye Şampiyonası'nda Çeyrek Final Heyecanı Başlıyor!

Intel University Esports League of Legends Türkiye Şampiyonası'nda Çeyrek Final Heyecanı Başlıyor!

Burak Kaya
15.12.2021 - 14:27

Pazartesi günü başlayan Intel University Esports League of Legends Türkiye Şampiyonası, bu akşam oynanacak olan çeyrek final karşılaşmaları ile devam edecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

YTU, geri dönüşe imza attı.

Türkiye'nin dört bir yanında bulunan üniversite öğrencileri, Türkiye'nin en iyi LoL üniversite takımı olmak için Intel University Esports League of Legends Türkiye Şampiyonası'nda kıyasıya mücadele ediyor.

İlk gün karşılaşmalarının ardından 2. güne kalan takımlar, çeyrek finale yükselmek için kıyasıya mücadele etti. Yıldız Teknik Üniversitesi temsilcisi, 1-0 geriye düşmesine rağmen seriyi 2-1 kazanmayı başardı. 

YTU ile birlikte 3 üniversite daha çeyrek finallere adını yazdırmayı başardı. 2. günün kazanan 4 takımı ve önceki turnuvalarda başarılı performans gösteren 4 takım, çeyrek final karşılaşmalarında karşı karşıya gelecek.

Çeyrek final maçları bugün oynanacak.

Şampiyonanın çeyrek final maçları, bu akşam saat 20.00'de oynanacak. Birbirinden güçlü 8 üniversite takımı, yarı finale çıkmak için kıyasıya mücadele edecek.

Çeyrek final karşılaşmaları üç maç üzerinden oynanacak ve 2 maç kazanan takımlar, bir sonraki günde mücadele etme hakkı kazanacak.

Çeyrek final karşılaşmalarının en dikkat çekici maçı ise Yıldız Teknik Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi arasında oynanacak. İki güçlü takım, birbirine üstünlük kurarak bir üst tura çıkmak için yeteneklerini gösterecek.

Siz de Intel University Esports Türkiye'nin Twitch kanalından karşılaşmaları canlı olarak takip edebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın