Görüş Bildir
Haberler
Instagram 'Stalk'lama Deneyiminizi Güvenli Seviyeye Taşıyan Uygulama

Instagram 'Stalk'lama Deneyiminizi Güvenli Seviyeye Taşıyan Uygulama

Eski erkek arkadaşlarının, kıskandıkları ünlünün ya da küs oldukları kankalarının Instagram profilinde boğulanlar için bir haberimiz var; yakalanma riskinden artık kurtulabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Artık Instagram'da gezinirken, o hiç sevmediğiniz ama ne yaptığını merak ettiğiniz iş arkadaşınızın fotoğrafını yanlışlıkla beğenmenizi engelleyen, gördüğünüz yakışıklının/güzelin fotoğrafına ise yakınlaşabilmenizi sağlayan ve böylece 'stalker'lık seviyenizi bir üste taşıyacak bir uygulama var.

Instasnoop: Tamamıyla 'Güvenli' Bir Gezinti Deneyimi

Instasnoop: Tamamıyla 'Güvenli' Bir Gezinti Deneyimi

Olivia Orchowski isimli bir modelin, eski sevgilisinin yeni sevgilisini araştırdığı 'ibretlik' hikayesi sırasında keşfedip geliştirdiği bir uygulama, Instasnoop, kontrolünüz dışında herhangi bir eylemde bulunmadan, rahatça Instagram hafiyeliği yapmayı vaad ediyor.

Yakınlaştırma özelliği de bulunan uygulama ayrıca, sizin takip ettiğiniz ama sizi takip etmeyenleri ispiyonlama özelliğiyle de gönüllerde taht kuracak nitelikte. Takip etmediğiniz ama sıklıkla 'stalk'ladığınız profilleri listeleyerek de büyük kolaylık sağlıyor.

Uygulama ücretsiz olarak indirilebilir. Olivia Orchowski'ye teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Dazed & Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
29
25
23
14
13
12