Görüş Bildir
Haberler
Instagram Profiline Göre Karakter Tahlili Yapıyoruz!

etiket Instagram Profiline Göre Karakter Tahlili Yapıyoruz!

Nsycl
18.09.2017 - 17:37

Uğruna bataryalar tüketilen bu sosyal medyada senin yansıttığın ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını öğrenebilir miyiz öncelikle?

2. Fotoğraflarının içeriği genelde ne oluyor?

3. Peki instagram hesabında senin olduğun fotoğraflar hangisi gibi oluyor genelde?

4. Arkadaşlarını etiketlediğin fotoğraflar hangisine yakın paylaşımlar oluyor?

5. Açık havada çekilen fotoğraflar arasından hangilerini Instagrama koyuyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Instagramındaki hayvan postları desek? Hangisi senin profilinde bulabileceğimiz bir fotoğraf?

7. Instagramda paylaşacağın yiyecek içecek fotoğrafını sormasak olmazdı!

8. Son olarak filtre çok kullanır mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sanatçı çıktı!

Sen sanatçı bir insansın! Sanatsal paylaşımlardan, görsellikten, filmden, müzikten anlayan, büyük keyif alan bir karaktersin. Kulaklarını ve gözlerini güzelliklere çevirmeye, ya da içlerinden güzeli görmeye yönlendirirsin. Paylaşımların ve beğenilerin de tam buna uygun işte.

Mükemmeliyetçi çıktı!

Gerçek bir mükemmeliyetçi gibi sen de bütün fotoğraflarının her noktasına kadar dikkat eden, bunu kimse için değil, yalnızca kendisi için yapan birisin. Kontrol elinde olduğu sürece ortaya iyi bir şey çıkacağından kimsenin şüphesi olmasın zaten. Bazen de sırf bu yüzden, başkalarının işlerini eleştirdiğin oluyor. Çünkü daha iyi olabilirdi!

İçedönük çıktı!

Profilini incelediğimizde senin içedönük bir yapıda olduğunu görüyoruz. Sen çok kalabalık ortamlar, yeni insanlardansa, tanıdığın az kişiden oluşan arkadaş gruplarının insanısın. Kendinle sosyalleşmekten keyif alıyorsun, kendi kendine konulara kafa yormaktan da. Belki de bu yüzden sınırlara ihtiyacın vardır. Kim bilir?

Romantik çıktı!

Romantik biri olmak sadece ilişkilerle ilgili değildir öncelikle. Romantik biri olmak, dünyayı nasıl gördüğünü gösteren bir özelliktir. Başka bir lensle bakmak gibi. Doğayı da farklı görünür, kaldırım taşı da. İnsan ilişkileri konusunda ideal olduğunu düşündüğün görüşlerin var ve bunları paylaşmaktan büyük keyif alıyorsun!

Realist çıktı!

Dünyayı rasyonel görüyor, mantığa dayalı adımlar atıyorsun. Sorun çözmek senin işin, çünkü olayları adım adım inceleme yetisine sahipsin. Tam olarak da bundan dolayı insanlar size gelmiyor mu zaten? Çoğu zaman net ve direkt olsan da bazı anlar senin de karıştığın oluyor tabii.

Hayalperest çıktı!

Hayal kurmak senin için resmen bir hobi! Hayallerinin içinde yaşamıyorsun fakat onları ne kadar büyük, ne kadar ayrıntılı kurarsan senin için o kadar güçlü bir motivasyon oluyorlar. Geleceğini hayal ettiğin kadar geçmişinden de kopamıyor, yine de kendini realizme çok da yakın tutmuyorsun. Instagram hesabının güzelliği de bundan :3

Karizmatik çıktı

Genel anlamda dışa dönük, girişimci ve yeni insanlara tanışmaya çok açık karakterin seni girdiğin ortamda her zaman parlatan bir durum. Sosyalleşirken ana fikrin güzel vakit geçirmek olduğu için genelde sağlıklı ilişkilerin oluyor. Senin de bazen eve kapanıp şarj olman gerekse de bu aktiflikle bunu uzun süre yapmanı kimse beklemiyor zaten!

Duygusal çıktı!

Senin duygusal zekan ortada. Küçücük şeyler bile senin için büyük önem taşıyor olabilir. Çocukluğuna, ailene ve anılarına çok bağlı bir insansın. Senin için değerli olan eşyaları atmaz, her şeyin ruhunun olduğunu düşünürsün. Bir şeyin değeri kesinlikle para ile ölçülmez senin lugatında ve bunun değerini seni tanıyanlar çok iyi biliyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
827
322
204
121
51
50
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ulker Aliyeva

Mükemmeliyetçi çıktı

Aylin Kayhan

Mükemmeliyetçi