Görüş Bildir
Haberler
Instagram'ın Web Sürümüne Arama Özelliği Geldi

Instagram'ın Web Sürümüne Arama Özelliği Geldi

Onedio Medya
21.07.2015 - 09:10 Son Güncelleme: 21.07.2015 - 12:05
İçeriğin Devamı Aşağıda

Instagram‘ın resmi Twitter hesabından bugün atılan bir tweet ile birlikte artık kullanıcıların Instagram’ın web versiyonunda kişileri, mekanları ve etiketleri arayabilme özelliği geldi.

Instagram, bir süredir web versiyonunu iyileştirme adına çalışmalar yapıyordu. İlk olarak web versiyonunun görünümünü değiştiren ve daha kaliteli çözünürlükle hizmet vermeye başlayan Instagram, artık arama özelliğiyle birlikte masaüstü bilgisayarlardan da kullanım oranını artırabilir.

Instagram’ın mobil deneyimini zaten sürekli geliştiren şirket, bundan böyle web versiyonuna da gereken önemi verecekmiş gibi görünüyor. Mobilde yaşattığına benzer bir deneyimi, web versiyonunda da yaşatmak isteyen Instagram’ın kalan eksikleri de yakın gelecekte tamamlaması olası. Beklenen özelliklerin başında gelen bildirimlerin ve arkadaşların hareketlerinin web sürümünde de gözükmeye başlaması olacak.

Bir mobil uygulama olarak hayata geçen Instagram, web versiyonuyla görüntülenme sayısını da artırmayı hiç şüphesiz başaracak. Günde 70 milyon fotoğrafın yüklendiği Instagram’da amaç biraz da yakın gelecekteki reklam gelirlerini olumlu yönde geliştirmek.

Instagram, web versiyonuyla daha aktif olması demek, burada da reklamların daha fazla yer almasını sağlayabilir. Özellikle tıklanabilir reklamların, web versiyonuna da gelmesi, pek çok reklamverenin denemek isteyeceği bir model olacak.

Webrazzi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0