Görüş Bildir
Haberler
Instagram Fenomeni Hollywood Yazısını 'Hollyboob' Olarak Değiştirdi

Instagram Fenomeni Hollywood Yazısını 'Hollyboob' Olarak Değiştirdi

ABD'de 2019'da bir beyzbol maçında memelerini açtığı için gündeme oturan Instagram fenomeni Julia Rose bu kez farklı bir eylemle adından söz ettirdi. 27 yaşındaki Rose, Instagram'ı protesto için yanındaki 5 kişiyle beraber Los Angeles'taki ikonik 'Hollywood' yazısını değiştirmeye çalıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD'de Los Angeles'ın Hollywood bölgesindeki dünyaca meşhur 'Hollywood' yazısını 'Hollyboob' olarak değiştiren 6 kişi gözaltına alındıktan sonra serbest kaldı.

Meme kanserine dikkat çekmek için yapıldığı zannedildi

Meme kanserine dikkat çekmek için yapıldığı zannedildi

'W' ve 'D' harflerinin 'B' harfi ile değiştirilmesiyle 'wood' kelimesi, 'meme' anlamına gelen argo ifade 'boob'a dönüşmüş oldu. Bu sebeple eylemin 4 Şubat Dünya Kanser Günü öncesinde meme kanserine dikkat çekmek için yapıldığı iddia edilse de gerçeğin daha farklı olduğu anlaşıldı.

Serbest bırakıldılar

Instagram'ı protesto için yapmış

Instagram'ı protesto için yapmış

Gruptakilerden birinin MTV reality şov yıldızı Julie Rose olduğu ortaya çıktı. Rose çıplak fotoğraflarından dolayı hesabını askıya alan sosyal medya platformu Instagramprotesto için böyle bir eyleme kalkıştığını söyledi.

'Bana ayrımcılık yapıldı'

'Bana ayrımcılık yapıldı'

Polis tarafından tepeden aşağı indirilirken el hareketi yaptığı pozlarını paylaşan, serbest kaldıktan sonra da tweet'ler atan Rose, Daily Mail sitesine yaptığı açıklamalarda kendisini savundu: 'Hala burada olduğumu göstermek için yaptım. (Ünlü erkek dergisi) Playboy'un yaptığından farklı bir iş yapmıyorum. O yüzden benim sosyal medya hesaplarıma karşı ayrımcılık yaptıklarını düşünüyorum.'

Gözaltına alınan gruptaki bir diğer isim olan YouTube fenomeni Jack Tenney de bu fırsatı tepmek istemediği için Rose'a eşlik ettiğini, bu 'şov' için aslında 6 aydır uğraştıklarını anlattı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
10
7
3
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kedigiz

Bir hollyweed degil