Görüş Bildir
Haberler
Instagram'da Güney Koreli Müzik Grubu BTS Rüzgarı! Rekor Kırdılar...

Instagram'da Güney Koreli Müzik Grubu BTS Rüzgarı! Rekor Kırdılar...

GNS
09.12.2021 - 19:01

Güney Koreli müzik grubu BTS üyeleri her hareketleriyle dünya çapında olay yaratmaya devam ediyor. Yedi kişilik bir ekipten oluşan BTS üyelerinin çıkış yapmalarından 8 sene sonra ilk defa Instagram hesabı açmış olmaları hayranlarını heyecanlandırdı. Resmi şirket hesabı dışında her üyenin kendisine ayrı Instagram hesabı açmaları bu hafta sosyal medyada global olarak en çok konuşulan konu oldu. BTS üyeleri 3 günde 140 milyardan fazla takipçiye ulaşarak bir rekora imza attı. Peki BTS üyeleri kimdir? BTS Instagram hesapları ne? BTS üyelerinin kaç takipçisi var? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha öncesinde Birleşmiş Milletler'de konuşma yapan ilk müzik grubu olarak gündeme gelen Güney Koreli K-POP grubu BTS Instagram hesabı açarak sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Çıkış yaptıklarından bu zamana 8 sene geçen grubun kişisel hesapları olmaması hayranları tarafından son derece dikkat çekiyordu. Birçok global başarıya ve anlaşmaya imza atan BTS'e şirketten izin çıktı. Kişisel Instagram hesabı açan üyeler Instagram'da takipçi ve beğeni rekoru kırdı. İşte detaylar...

BTS Instagram'da Rekor Kırıyor

BTS Instagram'da Rekor Kırıyor

Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS üyelerinin kişisel sosyal medya hesaplarının olmaması dikkat çekiyordu. Bütün BTS üyeleri, müziğe bir süre ara vereceklerini açıkladıktan sonra, pazartesi günü Instagram’a katıldı. O günden bu yana grup üyeleri ortalama 20 milyon takipçi topladı ve toplamda 140 milyon takipçiyi aştılar. V (Kim Taehyung) şu anda 23 milyon takipçi ile en çok takipçisi olan grup üyesi.

BTS Yoruma Kapalı

BTS Yoruma Kapalı

Z kuşağının favori müzik grubunun yeni Instagram hesapları yorum yapmaya kapalı. Bu nedenle yalnızca BTS üyelerinin takip ettiği kişiler gönderilere cevap verebiliyor.  BTS'in yönetim şirketi Big Hit Music, daha önce grubun 'planlanan resmi etkinliklerini tamamladıktan sonra' tatile çıkacaklarını açıklamıştı.

BTS Üyeleri Instagram'da Kaç Takipçiye Sahip?

BTS Üyeleri Instagram'da Kaç Takipçiye Sahip?

RM- Kim Namjoon: 20,3 Milyon @rkive

Jin- Kim Seokjin: 20,6 Milyon @jin

J-Hope- Jung Hoseok: 20,4 Milyon @uarmyhope

Suga- Min Yoongi: 20,3 Milyon @agustd

V- Kim Taehyung: 23,3 Milyon @thv

Jimin- Park Jimin: 21,4 Milyon @j.m

Jungkook- Jeon Jeongguk: 22,1 Milyon @abcdefghi_lmnoprstuvwxyz

BTS Kimdir?

BTS Kimdir?

Bangtan Boys olarak da bilinen BTS, 2013 yılında Big Hit Entertainment altında çıkış yaptı. 2010'da Billboard Global 200 ve US Billboard Hot 100'de bir numaraya ulaşan ilk Güney Kuran grubu oldular.

RM- Kim Namjoon

Jin- Kim Seokjin

J-Hope- Jung Hoseok

Suga- Min Yoongi

V- Kim Taehyung

Jimin- Park Jimin

Jungkook- Jeon Jeongguk

İçeriğin Devamı Aşağıda

K-POP Nedir?

K-POP Nedir?

K-pop, Güney Kore kökenli bir pop müzik türüdür. K-pop, geleneksel Kore müziğinin yanı sıra pop, deneysel, rock, caz, gospel, hip hop, R&B, reggae, elektronik dans, folk, country ve klasik müzik gibi müzik türlerinden ilham alır. 

Tür, sadece müzikleriyle değil senkronize danslarıyla da ünlüdür. Daha çok 3-5-7-13 kişilik erkek veya kadın olarak ayrı gruplardan oluşur. Gruplardaki sayı fazlalığının sebebi bir grubun hem sahnede hem de sahne dışında yoğun promosyon yapması gerektiği için pazarlama açısından karlı olduğundan, ayrıca daha çok üyenin daha çok hayran kazandıracağı düşünüldüğünden tercih edilmesidir. 

Çevrimiçi sosyal ağ hizmetlerinin artışı ve Güney Kore TV dizileriyle birlikte, K-pop ve Güney Kore eğlence endüstrisinin şu anki popülerliği yalnızca Doğu Asya'da değil, aynı zamanda Pakistan, Bangladeş, Hindistan, Latin Amerika, Kuzey Amerika, Afrika, Orta Doğu ve Batı dünyası genelinde de uluslararası olarak görülmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
13
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın