Görüş Bildir
Haberler
Instagram’da Ekran Görüntüsü Aldığınızda Karşı Tarafa Bildirim Gidecek.

Instagram’da Ekran Görüntüsü Aldığınızda Karşı Tarafa Bildirim Gidecek.

wepteknotek
29.11.2016 - 02:58

Instagram’da Ekran Görüntüsü Aldığınızda Karşı Tarafa Bildirim Gidecek.

Kişiye özel DM mesajla gönderilen hikayenin Instagram’da Ekran Görüntüsü Aldığınızda Karşı Tarafa Bildirim Gidecek.

Insatgram’ın Geçtiğimiz günlerde yayınladığı son güncellemeyle özel mesaj ile hikaye paylaşma fonksiyonuna sahip olan Instagram‘da bundan sonra hikayelerin ekran görüntüsünü aldığınızda karşı tarafa bildirim gidecek ve görüntüyü kimin aldığını hikayenin sahibi bilecek.

Instagram’ın eldeğiştirmesinden sonra yani facebook bünyesine girdiğinden beri çok fazla özellik entegre edilmesi ile birlikte asıl amacını kaybettiği ve hızla çizgiden çıktığı gerekçesiyle herkesin eleştiri hedefi haline gelen Instagram güncellemelerine  yeniliklerine ara vermeden hız kesmeden devam ediyor.

Son zamanlarda  canlı yayın ve özel mesaj üzerinden hikaye paylaşma fonksiyonlarına sahip olan bu platform’un bahsedilmeyen ama Instagram kullanıcıları için büyük önemi olan bir değişim daha var.

Bu durumda artık kişiye özel DM mesajla gönderilen hikayenin Instagram’da Ekran Görüntüsü Aldığınızda Karşı Tarafa Bildirim Gidecek. Ekran görüntüsünü kayıt alan hesap kullanıcısının profil fotoğrafının altında ”Ekran Görüntüsü” ibaresi olacak. Herkesin gördüğü tüm kullanıcılara açık olan açık olarak yayınlanan hikayelerde böyle bir durum söz konusu değil ama şimdilik ilerleyen zamanlarda tüm hikayelerde de karşılaşa biliriz.

Bir diğer özellik ise onaylı profili olan kullanıcılar bundan sonra hikayelerinde link paylaşımı yapabilecekler. Reklam,Pazarlama konusunda markaların oldukça fayda sağlaya bileceği özellik bazı gruplar tarafından henüz test aşamasında.

En yakın zamanda Canlı yayın özelliğine de kavuşacak olan Instagram , bir çok hizmeti kendi çatısı altında toplayıp Periscope ve Snapchat’i hedef alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın