Görüş Bildir
Haberler
Instagram'da Canlı Yayın Yapılabilecek!

Instagram'da Canlı Yayın Yapılabilecek!

wepteknotek
24.10.2016 - 00:55

Instagram'da Canlı Yayın Yapılabilecek!

Sosyal medyanın popüler platformların’dan olan Instagram’a canlı yayın desteğinin geleceği konuşulmakta. Rus haber kaynaklarına göre canlı yayın fonksiyonu test aşamasındayken görüntülenmiş.

Fotoğraf paylaşma platformu olan Instagram’yeni özellik ler eklenmeye devam edilmekte. Geçtiğimiz zamanlarda Facebook ’un Snapchat ’i bünyesine almamasından sonra Instagrama hikayeler özelliği gelmiş ve ortalık kızışmıştı. Şimdide Rus haber kaynaklarının yayınladığı habere göre uygulamaya canlı yayın desteğinin geleceği ifade edilmekte.

Engadget ‘in yayınladığı habere göre, Rus asıllı site Tjournal ’a farklı ekran görselleri ileten bir kullanıcı, canlı yayın özelliğinin geldiğini ifade etti. Kullanıcının göndermiş olduğu görüntülerde Instagram uygulamasının üst tarafında yer verilen hikayeler kısmında bir çerçeve içinde CANLI ibaresi yazmakta.

Canlı yayın kısmına basıldığında ise Canlı yayınlar adı altında bir başka sayfaya yönlendiriyor,ancak sayfa hata verip yüklenmiyor.

Bu süreçte aynı kullanıcı, Go Insta ismi verilen bir buton ile canlı yayına geçiş yapılabileceğini belirtmiş.

Instagram henüz bu durumu duyurmadığından dolayı canlı yayınlar yapılamamakta ve izlenememekte. Lakin firma şimdiden ilk deneyecek şahısları seçmeye başladı diyebiliriz.

Mobil platformda Meerkat ’le başlamış olan canlı yayınlar, Periscope ’un da hayatımıza girmesi ile hız kazanmış durumdaydı. Bu süreçte ise Facebook’un mobil uygulamalarda yapılan canlı yayınlar ile liderliği öne çıkıyor.

Instagram belki test aşamasında bazı kullanıcılara kısa süreli sunup, talep arz oranını ölçüp duruma göre yol alıcaktır ve nihai kullanıcıya hiç ulaşmayadabilir.

Kaynak: http://www.wepteknotek.com/instagramd...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın