Görüş Bildir
Haberler
İnsanlarda Şeytan Tüyü Etkisi Yaratan Özelliğin Ne?

etiket İnsanlarda Şeytan Tüyü Etkisi Yaratan Özelliğin Ne?

İnsanları kendine mıknatıs gibi çekmene sebep olan özelliğin ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. İnsanlar senin vücudunda en çok nereni beğenir?

4. Peki bir satranç taşı olsaydın, hangisi olurdun?

4. Peki bir satranç taşı olsaydın, hangisi olurdun?

5. Birinin aklını çelmek için ona hangi iltifatta bulunursun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yeni tanıştığın bir insanda gördüğün hangi özellik ondan soğumana sebep olur?

7. Ömrünün sonunda kadar tek içecekle idare edeceksin deseler hangisini seçersin?

8. Son olarak ruh eşinde ne arıyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Espri kabiliyetin!

Komiksin, zekisin ve her şeyden önce esprilerin orijinal. Hazırcevapsın ve bu yüzden insanlar seni karşısında görünce hep R yapıyor; soktuğun laflar, evlat acısına eş! Sen çekiciliğin başkanına sahipsin bir kere: Espri kabiliyetini çekici bulmayan insan çok yok, bulmayanlarsa zaten çöp. Bu yüzden etkileyemeyeceğin insan yok! En azından biz bulamadık!

Karizmatik tavırların!

Senin kendine ait bir çekimin var, senin manyetik alanından kaçış çok zor yani. Tavırların, jest/mimiklerin, konuşman hep kendine has. Gülüşünse çok tehlikeli, tam bir kapan; senin gülüşüne takılan bir daha çıkamaz oradan. Yüksek bir empati gücün var ayrıca, insanların neyden hoşlanıp neyden hoşlanmadığını saniyeler içinde anlayabilirsin. Son olarak çok güzel/yakışıklı olduğunu söylemek zor; fakat sende öyle acayip bir şey var ki, adeta bulaşıcı bir hastalık, aşın da yok!

Asi tavırların!

Asi tavırların!

Senin olayın kuralları iplememek. Sen hep kendi yolunda gidenlerdensin. Özgürsün, sadece önüne bakarsın, başına buyruksun ve maalesef en tehlikeli tip sensin. İnsanların hayatına senin gibi birisi sadece bir kere girebilir. Çıkmadığın sürece sıkıntı yok; ancak darlanmaya gelemediğinden, çıktığın zaman onlar için ya yolun sonudur ya da şarampoldür: Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir, sürekli seni düşünür, başkalarıyla karşılaştır. Geçtiğin yollar toz duman yani.

Garipliğin!

Evet, sen garip bir insansın. Oldum olası böyleydin ve böyle olduğun için hiç pişman değilsin. Seni sen yapan şey bu sıra dışılık. İşte tam olarak bu yüzden insanları mıknatıs misali kendine çekiyorsun. Onlar için sen; keşfedilmemiş gizemli bir ada ya da cevabı çok muallak bir bulmaca gibisin. Aksi gibi kullanım kılavuzun da yanında değil. Seni anlamaya çalışırken beyinleri yananlar da oldu. Neyse, onların kafanın içindekileri anlayabilmek gibi mülteci istekleri oluyor ara sıra, çok şey yapma :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
600
243
183
78
29
28
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lady Red

karizmatik tavırlarımmış doğru ..

Çiğdem Pala

Olmayan espri kabiliyetim çıktı 😀

arda soylu

3. soruya "hiçbir şeyimi" seçeneğini koyun da bazılarımız testi tamamlayabilsin.