Görüş Bildir
Haberler
İnsanlar Sana Neden Güvenmeli?

etiket İnsanlar Sana Neden Güvenmeli?

Cemal Saffet
20.02.2018 - 20:23

Merhametli, sadık, dürüst?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım: Gününü genellikle nerede geçiriyorsun?

2. Arkadaşın hafta sonu evde olmayacağı için evcil hayvanını sana bıraktı. Tepkin nasıl olurdu?

3. Yolculuk ettiğin gemi batmaya başladı sadece birini kurtarabilirsin!

4. Doğrudan seni ilgilendiren bir soru: Spor salonuna gider misin?

5. Çok çok zor bir soruyla devam edelim. Sadece birini seçmen gerekiyor. Hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hava çok soğuk ve evsiz biri senden yardım istiyor. Ne yaparsın?

6. Hava çok soğuk ve evsiz biri senden yardım istiyor. Ne yaparsın?

7. Arkadaşından ödünç aldığın kıyafeti yırttın. Ne yaparsın?

8. Arkadaşın gecenin bir yarısı seni ağlayarak arayıp, yanına gelmeni istiyor. Ne yapacaksın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Merhametlisin!

İnsanlar sana güvenmeli çünkü sen merhametlisin! Herhangi birini, ne olursa olsun, isteyerek kırabilecek, üzebilecek bir yapın yok. Kendinden önce karşındaki kişiyi düşünüyorsun. Hatta çoğu zaman kendi durumun umrunda bile olmuyor. Sen çevrendekileri mutlu ettikçe tatmin olan birisin. Hiç tanımadığın birine bile eğer elinden geliyorsa yardım etmekten çekinmezsin. İşin güzel yanı bu yardımları gizli yapmayı seviyorsun. Gösterişten uzak yapın insanlara çok sıcak geliyor. İnsanlar sana güvenmekte çok haklı çok!

Dürüstsün!

İnsanlar sana güvenmeli çünkü sen dürüstsün! Çok zor bir durumdan kurtulacak bile olsan yalana başvurmuyorsun. Yalanın küçüğü, büyüğü olmadığına inanıyorsun. Bir işe yalan bulaştı mı sen uzak durmayı tercih edenlerdensin. Çevrendeki insanlara karşı her şart altında şeffaf oluyorsun. Şeffaflığın ikili ilişkilerdeki öneminin farkındasın ve bunu prensip haline getirmişsin. Dürüstlük kazanacak! :)

Sadıksın!

Sadıksın!

İnsanlar sana güvenmeli çünkü sen sadıksın! Dostlarına, ailene, sevgiline hatta mahallenin bakkalına bile sadıksın. Sadakat senin için neredeyse her durumda olmazsa olmaz bir olay. Birine verdiğin bir söze sadık olmayı bırak verdiğin selama bile sadıksın. Bize kalırsa sağlam dostluklarının anahtarı da bu özelliğin. İnsanlar seni böyle tanımış, sevmiş ve hep yakınlarında tutmuşlar. Çevresinde olduğun herkes çok şanslı! :)

9. Zekisin!

9. Zekisin!

İnsanlar sana güvenmeli çünkü sen zekisin! Çevrendekilerin her zor anında bir süper kahraman edasıyla durumu kurtaran o kişi sensin. Çevrendekilere faydan dokunduğu kadar kendine de faydan dokunuyor. Zekan sayesinde çakıllı yolları, dağları, tepeleri, tüm zorlukları kolaylıkla aşıyor enerjini ve dikkatini yaptığın işe verebiliyorsun. Ortada bir problem olmasa bile her durumu daha da kolaylaştırmayı sağlayan zekan insanların sana güvenmesini sağlıyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
621
268
123
31
16
13
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?