Görüş Bildir
Haberler
Kadınıyla Erkeğiyle Tüm Müze Ziyaretçilerinin Hallendiği Nicki Minaj'ın Bal Mumu Heykeli

Kadınıyla Erkeğiyle Tüm Müze Ziyaretçilerinin Hallendiği Nicki Minaj'ın Bal Mumu Heykeli

Magarica
20.08.2015 - 18:02

Nicki Minaj’ın Madame Tussauds'da bulunan mumdan heykeline, insanların yaptıkları, gerçekten iğrenç bir hal almış durumda. Tıpkı ilkokul çağındaki çocuklar gibi davranışlar sergileniyor ve sosyal medyada rezalet fotoğraflar dolanıyor...

Kaynak: http://elitedaily.com/entertainment/s...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Popüler kültürde gerçekten iyi bir noktaya geldiğinizi gösteren şeylerden biri, Las Vegas gibi bir yerde bal mumu heykelinizin sergilenmesi diyebiliriz.

Hatta bu öyle bir popülarite ki, bal mumundan heykelinizin açılışı için Las Vegas'ta dahi bulunmaz, instagram hesabından yaptığınız paylaşımlarla bunu duyurursunuz.

Hatta hemen sonrasında, heykeliyle poz verip paylaşanların fotoğraflarını da yeniden paylaşmış.

Tabi ki paylaşımlar bunlarla sınırlı kalmamış...

Tabi ki paylaşımlar bunlarla sınırlı kalmamış...

Gelen ziyaretçiler kimimizin 'piçlik' tabirini kullanacağı, kimimizinse gerçekten tiksinerek bakacağı pozlar vermeye başlamış.

Hayatının her alanında böyle bir kadın imgesini sergileyebilmek ve korkmadan, çekinmeden, tüm düşüncelerini açıkça ifade etmek nasıl bir his acaba?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sergiye gelen insanlar gerçekten uygunsuz pozlar veriyor, ancak bu Nicki'yi başlarda pek de rahatsız etmiyor.

Hayranlarının onu öpmek istemesi ya da onun mumdan heykeliyle tanışmasına bile sevindiğini belirtmesi, onu da eğlendiriyor.

Kadın, erkek, bütün hayranları orada olmanın inanılmaz bir şey olduğunu vurgularken, verdikleri pozları bir bir sosyal medyalarında paylaşıyor.

Ancak paylaşımların uygunsuzluğundan sadece Nicki değil, pek çok kişi rahatsız olmaya başlayınca, Madame Tussauds sergi alanında Nicki Minaj heykeli özelinde bir açıklama yayınlanıyor.

Bu ses getiren heykelin hazırlanmasına kaynaklık eden fotoğrafın orjinali de, Anaconda tarafından çekilen bu fotoğraf. Gerçekten bire bir aynısı hazırlanmış! 👏

İçeriğin Devamı Aşağıda

Umarız yeni gelecek ziyaretçiler uyarıyı dikkate alır ve Nicki Minaj'ın heykeli sergilenmeye devam edebilir... 😒

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
59
32
24
16
12
11