Görüş Bildir
Haberler
İngiltere'de Nusret'e Tepki Büyüyor! "30 Bin Sterlin Sadece Alkol..."

İngiltere'de Nusret'e Tepki Büyüyor! "30 Bin Sterlin Sadece Alkol..."

Müge Kakşi
15.10.2021 - 19:32

Hepimizin tanıdığı Nusret Türkiye'de yaptığı şovlarla ve restoranının fiyatlarıyla sık sık gündeme geliyordu. Türkiye'nin ardından dünyanın birçok bölgesinde şube açan Nusret bu kez İngiltere şubesiyle dillerden düşmüyor. Nusret'in İngilere Knightsbridge'deki şubesine gidenler daha önce gelen hesabı paylaşmışlardı. Bu kez yine bir müşteri gelen hesaba sosyal medya hesabından isyan etti. İşte Nusr-Et Steakhouse'un olay fiyatları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Londra'nın Knightsbridge'deki ünlü restoran Nusr-Et Steakhouse'da 37 bin euro ödeyen bir müşteri, hesabı paylaşarak isyan etti.  8 Ekim'e ait olan hesapta yalnızca hizmet ücretinin toplam 4.829,10 euro olması dikkat çekti.

İşte Nusret'e Gelen O İsyan

İşte Nusret'e Gelen O İsyan

'Bu sadece rezalet' notuyla paylaşarak tepkisini gösterdi. Hesapta, yemeğin yaklaşık 30 bin sterlininin alkole, 850 sterlinin altın kaplı bifteğe ve 20 baklavanın 600 sterlin tuttuğu yer alıyor.

Hesap hakkında yorum yapan bir kullanıcı Nusret'i 'Gün ışığı soygunu' olarak tanımladı.

Ancak birçok kullanıcı, bir yazıyla müşterilerin suçlu olduğunu belirterek 'Bu yerden gelen makbuzlar sadece en son sosyal medya primidir. Kimsenin umursaması gerektiğini sanmıyorum.' dedi.

Bir başkası ekledi; 'İnsanlar neden restoranlardan gelen makbuzları paylaşıyor? 'Zenginim ama aynı zamanda çok ama çok aptalım ve zevkim yok” demek mi?'

Bu yoruma cevap veren bir kullanıcı 'Bu alçakgönüllü bir övünme. 30 bin sterlinlik bir yemeğin maliyetine karşı bir öfke' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
SaykoTürk

reis kriz mriz dinlemiyor yakaladığına iteliyor