Görüş Bildir
Haberler
İngiliz Komedyen Sean Lock Vefat Etti: Sean Lock Neden Öldü, Kaç Yaşındaydı?

İngiliz Komedyen Sean Lock Vefat Etti: Sean Lock Neden Öldü, Kaç Yaşındaydı?

İngiltere’nin en ünlü komedyenlerinden biri olan Sean Lock, mücadele ettiği cilt kanserine yenik düştü. 58 yaşındaki Sean Lock’un vefat haberini menajeri doğruladı. İngiliz komedyen, son günlerini ailesiyle birlikte geçirdi ve evinde vefat etti. İngiltere’nin en sevilen komedyenlerinden biri olan Sean Lock, uzun süredir cilt kanseri ile mücadele ediyordu. İşte Sean Lock’un hayatı ve birbirinde komik programları…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sean Lock Kansere Yenik Düştü

Sean Lock Kansere Yenik Düştü

Ünlü komedyen, uzun süredir cilt kanseri ile mücadele ediyordu. Daha önceleri cilt kanserini atlattığı söylenen Sean Lock, son zamanlarda kanserin yeniden nüksetmesiyle birlikte tedaviye başlamıştı. Ünlü oyuncunun menajeri, Sean Lock’un hayatını evinde kaybettiğini ve ailesiyle birlikte olduğunu söyledi.

Sean Lock Kimdir?

Sean Lock Kimdir?

Anoushka Nara Giltsoff ile evli ve 3 çocuk babası olan Sean Lock, İngiltere’nin en başarılı stand-up komedyenlerinden biri olarak gösteriliyordu.

8 Out of 19 Cats, 15 Storeys Hig ve The Last Leg gibi şovlarla komedi severlerin en beğendiği isimlerden biri olmayı başardı.

İngiltere Woking'de doğan Sean Lock, 1980'li yıllarda okulu bırakarak inşaatlarda çalışmaya başladı. Ünlü komedyen Sean Lock, bu dönemde cilt kanserine yakalanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın