Görüş Bildir
Haberler
İncindim, İncitildim Derinden

İncindim, İncitildim Derinden

Özgür Şahin
30.06.2014 - 22:47 Son Güncelleme: 30.06.2014 - 23:56

İncindim, İncitildim Derinden

Önce en son sevgilim incitti beni sandım… Sonra baktım birkaç öncekinin acısını unutamamışım, onun incinmişliği bu dedim… Ama yok, anladım ki, içimdeki küçük kız çocuğunun incinmişliği aslında bu kadını acıtan hala, hala korkutan reddedilmekten, duygularını göstermekten, kendini açmaktan… İçimdeki küçük kız çocuğunun incinmekten korkması… Küçükken o kadar çok incitilmişse demek.. Sevip güvendikleri tarafından… Bugün yaşanılan acı, aslında o günlerin yansıması, o günlerin tekrarlanmasından korkması.

Hatırlatıyorum ona şimdi. Reddedilsen n’olur mesela? Beni istemedi diye incinirim. Sen ne kadar kendine göre harika olursan ol, karşındakiyle ilgilidir bu diyorum ona. Seninle değil. Onun seni istememesi onu ilgilendirir. Sen gerçekten onu seviyorsan, git konuş, söyle sevdiğini. Dünyada bundan güzel bir şey var mı acaba? Bir insana onu sevdiğini söylemek, anlayan için, bu dünyada sahip olunabilecek en harika şey. Anlamıyorsa bu onun problemi zaten. Sen yine sev, yine anlat, yine aç kalbini.

Sevgidir bir kadının yaşamının özü, çocuğuna, evine, belki hayatındaki erkeğe karşı beslediği. Asla kalbini tekrar açmaktan korkma. İncinmekten korktuğu için kapanan kalpler, istedikleri gibi yaşamadıkları için günler geçirirler, o kapalı yerde, buna yaşamak denirse. Hangisini tercih ederdin? Kalbinin, acıyacaksa da, sevgiden dolayı acımasını mı, -ki gerçekten seviyorsan birini, onun seninle beraber olmak istememesi seni acıtmaz, gerçek sevgi buna öyle bakmaz- yoksa kalbini kapatarak, hissetmemesini, sevmemesini, belki acımamasını, ağlamamasını, ama sevinçten de havalara uçmamasını mı?

Tercih senin. Bir kadın, sevgi yolunu seçtiği sürece, kendini yaşıyor hisseder. Acısını da, sevgisini de. Ama hisseder. ve bir kadın, hissettikçe yaşar, bu dünyaya güzellikler katar, hem kendisine, hem çevresindekilere..

Sevmek ya da sevmemek işte bütün mesele bu.

Yazan : Esra Paça / Mobius Danışmanlık

kadın ve aşk kadının bağlanması kadının sevgisi kadınların tercihi

Kaynak: http://www.kendinigelistir.com/incind...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın