Görüş Bildir
Haberler
TV
İllallah Ettiriyorlar! Dizi Setlerinde "Bayan Kapris" Olarak Namı Yürüyen 12 Ünlü Oyuncu

etiket İllallah Ettiriyorlar! Dizi Setlerinde "Bayan Kapris" Olarak Namı Yürüyen 12 Ünlü Oyuncu

Hepsinin birbirinden farklı kaprisleri var. İşte size set ortamını bir anda hareketlendiren ünlülerin hiç duymadığınız ilginç kaprisleri:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Selen Soyder

1. Selen Soyder

''Lale Devri'' dizisinde kendisi için hazırlanan kostümleri beğenmeyen oyuncu, hem stilist hem de kostüm sorumlusu ile kavga ederek dizinin çekimlerinin durmasına neden oldu.

2. Hülya Avşar

2. Hülya Avşar

Avşar kızı da kaprisli oyuncular arasına girdi. Geçtiğimiz sezon ''Muhteşem Yüzyıl - Kösem'' kadrosunda yer alan oyuncu, odasına masaj koltuğu, Tropikal meyve ve Hollywood starlarının içtiği özel mineralli su talep etmesinin set ekibine zor anlar yaşattığı iddia edilmişti.

3. Deniz Seki

3. Deniz Seki

''Pişman Değilim'' isimli dizi anlaşması yapan şarkıcı, ilk bölüm çekimleri için 38 beden olarak anlaşılan kostümlere fazla kiloları nedeniyle sığmadı. 42 beden kıyafet talep eden şarkıcı, anlaşmaya göre 38 beden olması konusundaki verdiği söze uymadı. Hem yapımcı hem de kostüm sorumluları ile kavgası gündemi uzunca bir süre meşgul etti.

4. Fahriye Evcen

4. Fahriye Evcen

2014 yılında rol aldığı, Kurt Seyit ve Şura'nın setinde pideyi beğenmeyince meyveli yoğurt istemesi ile gündeme gelen oyuncu dizi sektörünün en kaprisli oyuncuları arasında gösteriliyor.

5. Sanem Çelik

5. Sanem Çelik

En son rol aldığı ''İnadına Yaşamak'' isimli dizide sürekli senaryoyu beğenmeyen ve değiştirilmesi için müdahalede bulunan oyuncu dizinin senaristleri ile çok kez karşı karşıya geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cansu Dere

6. Cansu Dere

''Sıla'' isimli dizide rol aldığı dönemde sürekli sete geç gelen oyuncunun iş disiplinsizliği set çalışanlarını canından bezdirmişti.

7. Meryem Uzerli

7. Meryem Uzerli

Rol aldığı dizinin çekimleri için konakladıkları otelin spor salonundaki koşu bandını kendi odasına taşımak istemesi herkesi şoke etmişti. Otel yönetimin karşı çıkması sonrası yapım şirketi tarafından satın alınan koşu bandı oyuncunun isteği üzerine odasına yerleştirilmişti.

8. Zeynep Dörtkardeşler

8. Zeynep Dörtkardeşler

Cem Kılıç ile başrolü paylaştığı ''Dinle Sevgili'' dizisindeki set çalışanları ile tartışması ve kaprisli davranışları sonrası yapımcı tarafından uyarılan oyuncu da kaprisli güzeller arasında yer alıyor.

9. Naz Elmas

9. Naz Elmas

''Haziran Gecesi'' dizisinden sonra çok sayıda dizi ile ekranlara gelen oyuncu da kaprisli güzeller arasında yer alıyor. Özellikle set çalışanları ile kavga etmesi ve yapım ekibinin sette dağıttığı yemeklerden şikayet etmesi herkes tarafından biliniyor.

10. Selin Demiratar

10. Selin Demiratar

''Adanalı'' dizisinde rol aldığı dönemde çekime ve dizi setindeki yemeklere kadar pek çok şeye müdahale eden oyuncunun sürekli suşi ve kebap istemesinin yapımcıyı çileden çıkardığı iddia edilmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Damla Sönmez

11. Damla Sönmez

''Güllerin Savaşı'' isimli dizide Gülru karakteri ile herkesin hayranlığını kazanan oyuncunun kaprisleri ve tavırları ile partneri Barış Kılıç’ı bezdirdiği konuşulmuş ve Damla Sönmez’in her fırsatta konservatuvar mezunu olduğunu dile getirmesi ile ipler kopmuştu.

12. Elçin Sangu

12. Elçin Sangu

İlk başta bölüm başına 15 bin TL alan oyuncu reytinglerin artması ile fiyatını 45 bin TL'ye çıkarmıştı. İstekleri bununla da sınırlı kalmayan oyuncunun geçtiğimiz günlerde set ekibi ve yönetmene istekleri ile adeta kök söktürdüğü iddia edildi.

Facebook Gıybet sayfamızı takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3168
1943
714
325
229
163
115
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Faruk Taner

Oyuncular nerede?

Pasif Kullanıcı

45 ? bu parayı saçma salak bir dizi için harcayacağınıza az Türkiye'de çevrimi yapılamayan kitaplar ve eğitime harcasanız? Kime anlatıyorsam...

cimengozlunuz

he valla o bi boka yaramayan dizi oyuncuları hayvan gibi para alıyor

Roronoa Zoro

Elçin Sangu'yu güzel bulmayan bir ben miyim? Çok antipatik geliyor bana. Kıytırık dizilerle ünlü olup kendilerini bir halt zannediyorlar. Oyunculukları desek... Devamını Gör

Adem Onur Tunç

katılıyorum pnp. aynen öyle.