Görüş Bildir
Haberler
İlkbahar Gelince Rengarenk Olanlar İçin: Baharı Dolabınıza da Getirecek 10 Kombin Tavsiyesi

etiket İlkbahar Gelince Rengarenk Olanlar İçin: Baharı Dolabınıza da Getirecek 10 Kombin Tavsiyesi

Baharın gelişiyle birlikte kombinler renklenmeye başlıyor. İlkbahar havalarına uygun kombinleri sizler için derledik. Sizi 'bugün ne giysem?' derdinden kurtaracak kombin önerileri için içeriğe buyurun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cool bir bahar kombini

1. Cool bir bahar kombini

Bahar aylarında trençkotlar olmazsa olmazlardan. Bahar kombinlerinde kahverengi tonları da çok kullanılıyor. Bu kombinde siyah beyaz triko üzerine kahverengi bir trençkot tercih edilerek cool bir görünüm elde edilmiş.

2. Siyah şıklığını kot ceketle birleştiren kombin

2. Siyah şıklığını kot ceketle birleştiren kombin

Kot ceketler bahar aylarında çokça tercih ediliyor. Siyah pantolon ve beyaz tişörtle yapılan bu kombin bahar aylarının serin günleri için ideal. Siyah kısa botla tamamlanan bu kombin ile gözler hep üzerinizde!

3. Bahar renklerine uygun bir kombin

3. Bahar renklerine uygun bir kombin

Baharın cıvıl cıvıllığını üzerinde göstermek isteyenler için bu yeşil tonlarındaki kombin çok güzel. Yeşil kot bu ceket ve pantolon takım yine yeşil tonlarında bir triko ile tamamlanmış. Rengine ayrı duruşuna ayrı bayılacağınız bu kombin tam bahara uygun.

4. Sade bir şıklık için kot tulum kombini

4. Sade bir şıklık için kot tulum kombini

Tam bir giy-çık model olan bu kot tulum, kombinlemesi en kolay parçalardan biri. Altına bir spor ayakkabı ile hem sade hem şık olmak isteyenler için tercih edilebilecek bu kombin bahar sıcaklarında vazgeçilmeziniz olacak.

5. Salaş bir bahar kombini

5. Salaş bir bahar kombini

Baharın gelişiyle birlikte içimize doğan mutluluk kombinlere de yansıyor. Etekli kombinleri sevenler için bu stil çok tarz. Üstünüze giyeceğiniz rahat bir kazak ve daha klasik bir etekle günlük bir kombin yapmanız mümkün. Bu kombini sportif ayakkabı ile tamamlayarak daha salaş bir görünüm elde edebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Uğraşsız bir kombin

6. Uğraşsız bir kombin

Üzerine hiç düşünülmemiş gibi görünen bu kombin basit ama tarz bir görünüm sunuyor. Herkesin dolabında olan beyaz tişört ve üzerine giyilen salaş bir hırka ile tamamlanan bu kombin tam baharlık.

7. Yazı erkenden getiren bahar kombini

7. Yazı erkenden getiren bahar kombini

Bahar aylarıyla birlikte yazı daha çok özlüyoruz. Yazı erkenden getiren bu bahar kombini ile tarzınıza herkes bayılacak. Deri veya kot ceketle kombinleyerek serin bahar havalarına uygun hale getireceğiniz bu elbisenin rengi de çok moda.

8. Sportif bir bahar kombini

8. Sportif bir bahar kombini

Her ne kadar bahar aylarında hava ısınmaya başlasa da sabah saatleri hala soğuk olabiliyor. Sabah sporu yapmak isteyenlerin beğenebileceği bu kombin baharın en sevilen renklerinden pembe bir sweatshirt ve altına klasik siyah bir tayt ile kombinlenmiş. Spor yaparken rahat edeceğiniz bu kombin aynı zamanda çok şık.

9. Siyah tayt kombini

9. Siyah tayt kombini

Siyah taytın en iyi görünümlerinden biri olan bu hem spor hem şık tarza bayılacaksınız. Siyah deri tayt ve siyah crop ile sade bu kombini farklı renklerdeki ceket gömleklerle tamamlamak mümkün. Ayakkabı olarak bu kombindeki gibi bot veya spor ayakkabı ile tamamlayabilirsiniz.

10. Klasik bir bahar kombini

10. Klasik bir bahar kombini

Tam bir iş görüşmesi kombini olan bu klasik takım, resmi tüm işler için çok uygun. Baharın iç açıcı renklerinden olan krem bu ceket ve etek takımın içine giyilen triko kazak çok yakışmış. Beyaz botlarla tamamlanan bu kombin ile klasik tarzınıza herkes bayılacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
3
2
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın