Görüş Bildir
Haberler
İlkay Gündoğan Resmen Manchester City'de

İlkay Gündoğan Resmen Manchester City'de

Batuhan
02.06.2016 - 12:21

Gelecek sezondan itibaren Pep Guardiola'nın teknik direktörlük görevini üstleneceği Manchester City, Borussia Dortmund'dan İlkay Gündoğan'ı transfer ettiğini resmen duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada 25 yaşındaki oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalandığı duyurulurken, teknik özellikleri üst seviyede olan orta saha oyuncusunun Guardiola'ya taktiksel açıdan birçok alternatif sunacağı belirtildi.

City'ye transfer olduğu için çok heyecanlı olduğunu belirten İlkay, Manchester kulübünün kendisine olan ilgisini öğrendiği anda kendini bu transfere hazır hissettiğini ve görüşmelerin çok hızlı sonuçlandığını dile getirdi.

İlkay yeni menajerine de ayrı bir parantez açtı ve 'Pep Guardiola gibi bir isimle çalışma fırsatı bulmayı hep istemiştim. Kadrosuna katılan ilk isim olduğum için gurur duyuyorum.' diye konuştu.

City taraftarına da mesaj gönderen Alman oyuncu, 'Premier League ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluklarını kazanmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Kariyerimdeki en güzel yılların önümde olduğunu düşünüyorum ve bu yeni serüvene başlamak için sabırsızlanıyorum.' ifadelerini kullandı.

Manchester City Futbol Direktörü Txiki Begiristain de transferle ilgili açıklamada bulundu ve 'İlkay takımımız için müthiş bir takviye oldu, onu kadroya kattığımız için çok memnunuz.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlkay'ın zeki ve çok yönlü bir oyuncu olduğunun altını çizen Begiristain, 'Taraftarlarımız onun yeteneklerinden ve çalışma etiğinden oldukça etkilenecek. İlkay'ın takımımızdaki önemli oyunculardan biri olacağına inanıyorum.' diye konuştu.

Son dönemde yaşadığı ağır sakatlıklar sebebiyle uzun süre formasından uzak kalan İlkay Gündoğan, bu sebeple ülkesi Almanya'nın EURO 2016 kadrosunda da yer alamamıştı.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
4
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Ben bu tarz kişileri ülkemizde destekleyenleri anlamam Ardayı yerin dibine sokarız ama Mesut ve İlkay gibileri herkes destekler.Bunlar senin milli takımını i... Devamını Gör

Zephyr East

kıskançlık diye bir şey var bizim milletimizde. arda ispanyanın en iyi 3 takımından birinde 10 numara formayı terletirken el üstünde tutuyorlardı ama nedense... Devamını Gör

Ewok The Hutt

manchester city'de paralı toplama kampı gibi. adamlarda alternatifin alternatifi var. o değilde Fm'de şimdi nah alınır bu, değeri en az 20m artar mk. :(

zübük

yine de şampiyon olamıyorlar. adamların 3.takımı bile çoğu ligi dümdüz eder.

hasan_isildak

Sakatlık sorunu çözülürse sözleşmesinin sonuna kadar formayı vermez kimseye, gelelim özil & ilkay milli takım olayına.. onların yerinde ben olsam milli takım... Devamını Gör