Görüş Bildir
Haberler
İlk Buluşmada Karşındakini Nasıl Etkileyeceksin?

etiket İlk Buluşmada Karşındakini Nasıl Etkileyeceksin?

İlk buluşma ve ilk izlenim önemlidir. Bakalım karşındakini ilk buluşmada neyle etkileyeceksin?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da öğrenebilir miyiz?

3. Birinin seni etkilemesi için en çok nerene iltifat etmesi gerekir?

4. İlk buluşmada nereye gitmek istersin?

5. Bu şekilde kötü bir espri yapsa ona 2. bir şans daha verir miydin?

5. Bu şekilde kötü bir espri yapsa ona 2. bir şans daha verir miydin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlk buluşma da olsa giyeceğin iç çamaşırına önem gösterir misin?

7. İlk buluşmada yan masada eski sevgilinle karşılaştın, nasıl davranırsın?

8. Son olarak, ilk buluşmada ona bir hediye götürseydin bu ne olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Konuşmanla etkileyeceksin!

Ağzın o kadar iyi laf yapıyor ki ilk buluşmanda karşındakini konuşmanla etkileyeceksin. Senin konuşmandan, seçtiğin kelimelere kadar gerçekten hoşuna gidecek. Senden çok hoşlanacak ve susup bütün gün seni dinleyecek. Birbirinizden karşılıklı hoşlanacaksınız. Sen onun sessizliğini çok seveceksin çünkü karşında ilk defa birisi bu kadar sessiz kalıp seni dinliyor olacak. Kendinden bahsetmeyi çok seviyorsun. Tabii bu bir yerden sonra onu sıkacak gibi gözüküyor. Ayarında tut bu durumu. Yoksa kaçırabilirsin. İyi buluşmalar.

Gülüşünle etkileyeceksin!

Karşındakini gülüşünle etkileyeceksin. O kadar güzel bir gülüşün olduğunu düşünecek ki o gün başka hiçbir şeyle ilgilenmek istemeyecek. Resmen kendine aşık edeceksin. Senden gerçekten çok hoşlanacak. Seni güldürmek için sürekli espri yapacak. Sırf sen gül diye. İçinde çiçekler açıyor sen ona gülünce. İnsanları gülüşünle etkilemeyi çok iyi başarıyorsun. Bu şekilde yola devam!

Coolluğunla etkileyeceksin!

İlk buluşmanda karşındaki kişiyi coolluğunla etkileyeceksin! Tavırların, davranışların ve kendine has duruşunla karşındaki kişiyi deli gibi kendine hayran bırakacaksın. Senden çok hoşlanacak. El hareketlerini, göz hareketlerini  inceleyecek. Ondan seninle ilgilenmesini istediğinde kapında yatacak. Seni etkilemek için elinden geleni yapacak. Davranışlarını seçecek. Kullandığı kelimeleri 5 kere düşünecek. Senden çok hoşlanıyor.

Bakışlarınla etkileyeceksin!

İlk buluşmada, buluştuğun kişiyi bakışlarınla etkileyeceksin. Buluşmanda herkesi bakışlarınla etkiledin zaten. Sessiz sakin o içleri eriten bakışların yok mu senin... İnsanın içi eriyor gerçekten. İlk buluşmanda karşındakini bakışlarınla etkiledin ve bu bakışlarından gözlerini ayıramıyor. Gerçekten harikasın!

Kıyafetlerinle etkileyeceksin!

İlk buluşmada karşındakini kıyafetinle etkileyeceksin! Öyle güzel tercihler yapıyorsun ki insan gözünü senden alamıyor. Kendine neyin yakışıp yakışmadığını iyi biliyorsun. Tercihlerin çok uyumlu ve bu da seni gerçekten zirveye taşıyor. Bir tek kıyafet değil, hayattaki tercihlerin de insanların senden etkilenmesine neden olabiliyor. Gerçekten harikasın!

Götürdüğün mekandan çok etkilenecek!

İlk buluşmada onu götürdüğün mekandan o kadar etkilenecek ki senin tercihlerinin çok iyi olduğunu düşünecek. Bildiğin mekanlardan ve ne kadar sosyal olduğundan bahsedeceksin. Bundan çok etkilenecek. Şehrin en iyi yerlerinde takılıyorsun ve popüler olman onun çok hoşuna gidecek. Senden gerçekten çok hoşlanacak. Popülerliğin herkesin dilinde!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
242
123
104
32
11
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
moondark

ilk buluşmada hediye ve iç çamaşırım mı :)))))))))

Ibrahim Koparan

çorap almıştır belki çorapta sonuçta bi nevi iç çamaşrı .d

Coolluğunla etkileyeceksin! İlk buluşmanda karşındaki kişiyi coolluğunla etkileyeceksin! Tavırların, davranışların ve kendine has duruşunla karşındaki kişiy... Devamını Gör

İnci Narman

etkilemem