Görüş Bildir
Haberler
İlişkinizin Sonu Hangi Ünlü Çiftin Sonu Gibi Olacak?

İlişkinizin Sonu Hangi Ünlü Çiftin Sonu Gibi Olacak?

Bir anda nikah masasına oturmaya karar verenler, sonsuz mutluluğu yaşayanlar, bir türlü olduramayanlar...

Sizin ilişkiniz hangi ünlü çiftin sonu gibi olacak?

Haydi teste!!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle ilişkinizin ne kadar süredir devam ettiğini öğrenelim!

2. Net bir soru: İlişkinde mutlu musun?

3. Bugüne kadar kaç sevgilin oldu?

4. Peki şu anki sevgilinle en çok ne kadar küs kaldınız?

5. Uzak mesafe ilişkisi hakkında ne düşünüyorsun?

5. Uzak mesafe ilişkisi hakkında ne düşünüyorsun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Geleceğe baktığında onunla birlikte bir hayat görüyor musun?

7. Aşağıdaki sürprizlerden hangisi seni daha çok mutlu eder?

8. Sence ayrılık sebebiniz bunlardan hangisi olur?

9. Bize bir aşk filmi seçer misin?

10. Son olarak, bize sevgilinle baş başa kalmak istediğin bir ortam seçer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Melis İşiten ve Uraz Kaygılaroğlu

Melis İşiten ve Uraz Kaygılaroğlu

Sizin sonunuz Melis İşiten ve Uraz Kaygılaroğlu gibi olacak! Muhtemelen şu anda etrafınızdaki kişiler size imrenerek bakıyor. Siz de dolu dizgin bir aşk yaşıyorsunuz. Zaten tanışma hikayeniz de oldukça etkileyici. Siz adeta birbiriniz için yaratılmışsınız. Bunu da tanıştığınız ilk günlerden itibaren anlamışsınız! Fakat ilerleyen zamanlarda, bu birkaç ay da olabilir birkaç yıl da, yollarınızı ayırmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak bu ayrılık, sizin sevginizin biteceği anlamına gelmiyor. Siz yollarınızı ayırsanız da her zaman iletişimde kalacak, içinizdeki o sevgiyi koruyacaksınız. Siz birbirinize kalpten bağlısınız aslında. Hayatınıza yabancı isimler de girse zaman zaman anlaşmazlıklar da yaşasanız bunların hepsi gelip geçecek. Kim bilir, belki bir gün yeniden birlikte olma kararı alırsınız!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer

Sizin sonunuz Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer gibi olacak! Siz birbirini anlayan, koruyup kollayan, sınırlarınıza saygı gösteren bir çiftsiniz. Sizin ilişkinizde sadece aşk yok, anlayış, saygı, emek var bir kere. Hal böyle olunca, o deli dolu aşkınız gün gelecek yerini yıllarca eskimeyecek bir sevgiye bırakacak. Fakat sanma ki bu süreçte siz tekdüze bir ilişki yaşayacaksınız. Yıllar geçse de ilk gününüzün üzerinden, siz birbirinize aşkla bakmaya devam edeceksiniz. Aşkınız herkesi imrendirmeye devam edecek. Güzelliğiniz ve karizmanız nice gönülleri mest etse de sizin gözleriniz birbirinizden başkasını görmeyecek. Tabii bu işin sonu, romantik bir evlilik teklifine ve evliliğe bağlanacak! Ayrıca nur topu gibi bir evladınız olacağını da söylemeden geçmeyelim.

Size kocaman bir maşallah!

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu

Sizin sonunuz Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu gibi olabilir! Siz genç ruhunuzla dolu dizgin bir aşka başlamışsınız. Öyle ki herkesin imrenerek baktığı o çift haline gelmişsiniz. Bugüne kadar birçok zorluğu da beraber aşmışsınız. Siz bir sevgiliden ziyade, yakın bir dost gibisiniz. Fakat sizin aşkınız çok da uzun sürmeyecek belli ki. Net olarak söyleyemesek de, sizin ilişkinize üçüncü kişiler girebilir. Sonunda ikinizden birinin kalbi kırılabilir. Zaten siz de bunu içten içe hissediyor olabilirsiniz. En iyisi bu ilişkiyi gittiği yere kadar götürmek, sonrasını da oluruna bırakmak. Sizin karşınıza kim bilir daha kimler çıkacak!

Aline Boz ve Umut Evirgen

Aline Boz ve Umut Evirgen

Sizin sonunuz Alina Boz ve Umut Evirgen gibi olabilir. Siz bugüne kadar büyük bir ihtimalle yanlış kollarda aramışsınız aşkı. Bir o çiçeği, bir bu çiçeği koklamışsınız. Aslında, bugüne kadar ilişkilerinizde o kadar da ciddi düşünmemişsiniz. Fakat bir gün öyle bir aşk bulmuşsunuz ki, rüzgarına kapılıp gitmişsiniz. Bu hem sizin hem de karşı taraf için geçerli. Birbirinize aşk dolu gözlerle baktığınızı görmemek mümkün değil! Öyle ki herkes sizin bu büyük aşkınıza şaşırmış durumda. Fakat hayat biraz da böyle değil midir? Aniden alınan kararlar, bir anda karşınıza çıkan insanlar her zaman daha iyi hissettirmez mi? Bizden söylemesi, sizin bu ilişkinizin evliliğe kadar yolu var. Yine de biraz soluklanmakta, emin olmakta fayda var. Kimsenin kalbinin kırılmasını istemeyiz, değil mi?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
20
12
8
6
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Derya

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer

Skorpios

ilk soruyu görünce, test benim için başlamadan bitti😂😂

Aylin Kayhan

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer...