Görüş Bildir
Haberler
İlişkinize Dair Sevgilinizin Bile Bilmediği Sırları Kulağınıza Fısıldıyoruz!

etiket İlişkinize Dair Sevgilinizin Bile Bilmediği Sırları Kulağınıza Fısıldıyoruz!

Aylak Madam
25.07.2017 - 22:27

İlişkinle ilgili gerçeklerle yüzleşmeye hazır mısın?

Cevabın 'Evet' ise sorularımızı dürüstçe cevapla ve ilişkine dair sevgilinin bile bilmediği sırları öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk ve zor bir soruyla başlayalım: Ruh eşine inanıyor musun?

2. İlişkini tek kelimeyle anlatmanı istesek senden, cevabın ne olurdu?

3. Şimdi de içinde bulunduğun ilişkiye en yakın bulduğun çifti seçmeni istiyoruz senden!

4. Peki, sevdiğin kişiyi tek kelimeyle tanımlamanı istesek senden?

5. Dürüst ol, ne kadar sıklıkla tartışırsınız sevgilinle?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Onunla beraber hangi hayvanı evlat edinmek istersin?

7. Evlilik kararı verebilmek için birbirinizi ne kadar süredir tanıyor olmanız yeterli?

8. Geldik son soruya: Aşkla ilgili söylenmiş bu sözlerden kendine en yakın bulduğunu seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hastalıkta ve sağlıkta!

''Ben seninle mutsuzluğu da varım'' derler ya, işte sizin aşkınız da tam olarak böyle! Hastalıkta ve sağlıkta, iyi günde ve kötü günde, yoksullukta ve bollukta, ölüm sizi ayırana kadar hep birlikte olacaksınız. Hayatın sadece eğlence ve mutluluktan ibaret olmadığını, kim bilir belki de birlikte atlattığınız zor günlerden sonra öğrendiniz. Ancak üzülmeyin. Siz el ele verdikten sonra aşkınızın atlatamayacağı zorluk yok. Tek korkunuz birbirinizi kaybetmek! Ancak ölümü düşünerek yaşanmaz bu hayat! Şimdi sarılın birbirinize ve sizi bekleyen mutlu geleceğe doğru yürümeye başlayın! Şarkınızın da dediği gibi: ''Kaybetmek varsa ne çıkar, aşkta yer yok hiç korkuya!''

Cesaretin var mı aşka?

Ah siz ve sizin o inanılmaz enerjiniz, cesaretiniz yok mu? İnanılmaz bir tanışma hikayeniz var eminiz, duymak için de sabırsızlanıyoruz aslında! Ancak emin olduğumuz bir şey varsa o da kesinlikle ilk görüşte aşk olduğu... Sizin gibi deli dolu ruhu olan birisinden de bu beklenirdi zaten :) Yok mantık ilişkisiymiş, yok sıkıcı ve monotonlaşmakmış sizin ilişkinizin yakınından bile geçemez. Bazen böylesine hareketli bir ilişki yorucu olsa da, sıkıcı olmasında iyidir öyle değil mi? Ay hadi sizi çok oyaladık, git ve eğlenceli planlar yap geleceğe dair, biz bekleriz de zaman beklemez sizi...

Masalsı bir aşkın öznesi olmuşsunuz!

Ah ne romantik bir çiftsiniz! Hayatınızda gel gitler olmuş ancak siz birbiriniz olmadan azıcık bile dayanamayıp koşarak geri dönmüşsünüz birbirinize. insan nefes almadan yaşayamaz ya, siz de birbiriniz olmadan yaşayamazsınız! Kaldı mı böyle aşklar diyorduk ki sizi bulduk işte...Siz de iyi ki birbirinizi bulmuşsunuz. Sarılın ve bir daha güneşsiz, nefessiz, aşksız yani birbiriniz olmadan tek bir gün bile geçirmeyeceğiniz mutlu geleceğinize doğru yürüyün. Tüm dünya da bu yürüyüşü imrenerek izleyecek emin olun :)

Ruhunuzun derinlerine işlemişsiniz!

Öncelikle şunu bilmelisiniz ki siz tam anlamıyla ruh eşinizi bulmuşsunuz! Zaten bunun da farkında olduğunuzdan, birbirinize öylesine kenetlenmişsiniz ki tüm dünya karşınıza dikilse yine de sizi ayıramaz. Her konuda birbirinizi desteklediğiniz, ortak, tek bir hayat yaratmışsınız. Hani olur ya görenlerin gözlerinin kaldığı, içinin gittiği... Ha işte siz tam olarak o çiftlerdensiniz. Aman daha da anlatmayalım da nazar falan değmesin bu büyük aşka! Ne de olsa şu zamanda böylesi aşk yaşayabilmek, her kula nasip olmaz. Kıymetini bilin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
394
201
136
61
44
37
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cenkc

Sevgilim yok, olmadı da ve ben niye burdayım ?

Hera

1. soruda niye ikisine de inanmıyorum yok aq herkes aşka mı inanmak zorunda (ayroca ben sapın tekiyim neden bu teste geldim ve çözmeye çalıştım aq)

Aylin Kayhan

Hayali ilişki oluşturdum ve süper mutluyum...