Görüş Bildir
Haberler
İlişkinizdeki Gerçek Sorun Ne?

etiket İlişkinizdeki Gerçek Sorun Ne?

Begüm
05.10.2022 - 22:14

Her ilişkide bazı sorunlar vardır. Kimi güven, kimi saygı, kimi de sevgi üzerine kuruludur. Bakalım sizin ilişkinizdeki sorun ne üzerine! Testi çöz hemen cevabını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim.

2. Öncelikle şunu söyle bakalım, siz hem sevgili hem arkadaş mısınız?

3. Aranızda kıskançlık problemi var mı?

4. İş yerinde/okulunda bir derdin var ve bu seni çok üzüyor. Partnerinin tepkisi ne olurdu?

5. Peki ilişkinizde sinir ne kadar var?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gün içinde ne kadar sıklıkla konuşuyorsunuz?

7. Partnerine içinden geçen her şeyi anlatabiliyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sizin ilişkinizin ana sorunu kopuk bağlarınız.

Evet aslında çok iyi anlaşıyorsunuz hatta birbirinizin ruh eşiniz olduğunu düşünüyorsunuz ama maalesef bu samimiyet bazen sorunlara yol açabiliyor. Siz ilişkinizi oldukça rahat yaşayan keyifli bir çiftsiniz ama ilişkide gerekli olan sevgi bazen geri planda kalabiliyor. Ondan dolayı birbirinizle daha fazla vakit geçirip, ilişkinizi kuvvetlendirmeniz gerek.

Sizin ilişkinizdeki sorun saygı...

Maalesef ki birbirinize çok saygı duymuyorsunuz. Özel alanlarınıza saygı duymadığınız için de ilişkiniz daha çok kalıpların hakim olduğu, korkutucu bir noktaya gidiyor. Sen partnerine karşı açık bir şekilde düşündüklerini ve hissettiklerini dile getiremiyorsun. Hal böyle olunca kendinden çok fazla ödün veriyorsun. Unutma seni seven seni sen olduğun için sevmeli.

Sizin ilişkinizdeki sorun sinirlerin kontrol edilememesi...

Evet, sizin ilişkinizde sinirlilik hali çok büyük bir yer kaplıyor. Bundan dolayı da genellikle günlerinizi gergin bir şekilde geçiyorsunuz. Böyle durumlarda sevgi tek başına çözüm olamıyor. Birbirinize karşı daha anlayışlı olduğunuzda problemlerin üstesinden çok kolay bir şekilde gelebilirsiniz. Burada önemli olan sinirlendiğinizde ortamdan uzaklaşmak çünkü sinir ilişkide çok yıpratıcı ve yıkıcı etkiler bırakabilir.

Sizin ilişkinizdeki sorun güven...

Bir ilişkinin yapı taşlarından biri kesinlikle güvendir. Güvensiz bir ortamda kişiler birbirlerine karşı kıskançlık duymaya ve ardından da ilişkiyi yıpratmaya başlarlar. Sizin ilişkinizde de sevginiz ne kadar kuvvetli olursa olsun kıskançlık ve güven problemi büyük bir yer kaplıyor. Bundan dolayı da çoğu zaman her iki taraf da yıpranıyor. Güveninizi artıracak noktalara odaklanarak farklı çalışmalar yapabilir ve ilişkinizi kuvvetlendirebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
10
4
3
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mrspock

Olmaması

Gizem Yenikler

Sizin ilişkinizin ana sorunu kopuk bağlarınız. Evet aslında çok iyi anlaşıyorsunuz hatta birbirinizin ruh eşiniz olduğunu düşünüyorsunuz ama maalesef bu sami... Devamını Gör