Görüş Bildir
Haberler
İki Kadın Cinayeti Daha

İki Kadın Cinayeti Daha

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Gaziantep'te bir kişi, tartıştığı eşini tabancayla öldürdü, İzmir'de üç aydır kayıp bir kadının cesedine ulaşıldı. Amasya'da hapishaneden izinli olarak çıkan hükümlü ise eski eşini tabancayla yaraladı.

Gaziantep Batıkent Mahallesi'nde ikamet eden Şehmus ve Yasemin Çakar çifti, henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 33 yaşındaki Şehmus Çakar, 32 yaşındaki eşine tabancayla ateş ettikten sonra aynı silahla intihar etti.

Komşularının ihbarıyla eve gelen sağlık ekipleri, çiftin hayatını kaybettiğini belirledi.

Şehmus Çakar'ın babası Mehmet Salih Çakar, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlu ile gelini arasında bir süredir sorun olduğunu belirtti. Bir ay önce evi terk eden gelininin Mersin'deki babaevine gittiğini anlatan Çakar, 'Yaklaşık 15 gün önce barıştılar ve yeni bir eve taşındılar. Sabah da kendilerinin evindeydim, beraber kahvaltı yaptık. Cuma namazından sonra acı haberi öğrendim' diye konuştu.

Üç aydır kayıp kadının cesedi bulundu

İzmir Karşıyaka'da yaklaşık üç ay önce hakkında kayıp başvurusu yapılan ve zanlının itirafı ile cinayete kurban gittiği anlaşılan kadın cesedi Menemen Seyrek mezbahane mevkisindeki sulama kanalında bulundu.

İşçilerin bildirmesinin ardından Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve olay yeri inceleme birimi olay yerine gelirken, yapılan incelemede cesedin yaklaşık 3 ay önce kaybolan 45 yaşındaki Gülşen Süzen'e ait olduğu tespit edildi.

Karşıyaka ilçesinde yaşayan, uzun süre önce eşinden boşanan ve yaşlılara bakarak geçimini sağlayan Gülşen Süzen, 11 Aralık'ta kaybolmuştu.

Kardeşi Gülcan Açıkalın, bir telefon numarasından 'dedektif gibi' iz sürerek olaydan yaklaşık 2 ay sonra şüpheli Abbas K'ya ulaşmış, Abbas K. avukatıyla birlikte 9 Şubat'ta İzmir Adliyesi Cumhuriyet Savcılığı'na başvurarak, Gülşen Süzen'i otomobilde boğarak öldürdükten sonra Menemen'de bir dereye attığını itiraf etmişti.

Cezaevinden izinli çıktı, eşini yaraladı

Eşiyle yasak ilişki yaşadığını iddia ettiği kişiyi silahla öldürmekten tutuklanarak yaklaşık üç yıl önce ceza alan 34 yaşındaki Mikail B. (34), Kahramanmaraş Cezaevi'nden izinli çıktıktan sonra eski eşi Mehtap Ö.'nün (25) yaşadığı Amasya'ya gitti.

İki çocuğuyla yaşayan eski eşini, telefonda görüşmeye ikna eden Mikail B., görüşme sırasında annelerinin yanında bulunan 6 ve 7 yaşlarındaki iki çocuğunu arabaya bindirdikten sonra tartıştığı, Mehtap Ö.'ye tabancayla birkaç el ateş etti.

Daha sonra araçtaki çocuklarıyla kaçan Mikail B., çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine polis ekipleri tarafından olay yeri yakınlarında durduruldu. Elindeki silahı başına dayayarak intihar etmek isteyen zanlı, polis ekiplerinin iknası sonucu eyleminden vazgeçirilerek gözaltına alındı.

Yaralı Mehtap Ö. ise olay yerine sevk edilen ambulansla Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayaklarına 7 kurşun isabet eden kadının hayati tehlikesi yok.

İzmir’in Tire ilçesinde de Gülcan Oğuz adlı kadın, kendisine şiddet uyguladığı için girdiği cezaevinden izinli olarak çıkan eşi Ufuk Oğuz tarafından dün başından vurularak öldürülmüştü.

  • Kaynak: Anadolu Ajansı
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam